Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexuálisan nem vonzódom a páromhoz, akkor annak a kapcsolatnak lőttek?
#1 köszönöm a normális választ.
#2 mi bajod van? Nem kell elhinni, lehet tovább állni. Mondjuk azt előbb leírhatnád, hogy melyik része olyan hihetetlen.
Hát ha tudsz vele szexelni, akkor igenis van vonzalom.
Csak az étvágyatok más.
Ahogy kezdted az elbeszélést, még baráti érzéseknek tűnt, de a barátjával nem akar szexelni az ember.
Van itt egy kis fogalomzavar!
Nyilván vonzódsz hozzá, ha évek óta együtt vagytok, az, hogy nem az eseted az legfeljebb ismerkedéskor volt akadály, kizárt hogy heti 2-3 és többször szexeltél volna vele, ha nem lenne szexuális vonzalom.
A probléma az, hogy nem szereted, az, meg hogy nagyon erős szeretettel az kizárt! Másik eset, ha a szeretet baráti, de akkor sugárban hánynál, ha egyáltalán felmerülne a szex vele.
"Nyilván vonzódsz hozzá, ha évek óta együtt vagytok, az, hogy nem az eseted az legfeljebb ismerkedéskor volt akadály, kizárt hogy heti 2-3 és többször szexeltél volna vele, ha nem lenne szexuális vonzalom."
Dehogy nyilván. Simán le lehet nyomni heti többszöri menetet is úgy, hogy közben végig tök más valakit képzelsz oda.
5,6, mi olyan hihetetlen abban, hogy lefeküdt valakivel, akit nagyon kedvel, mert még pl tapasztalatlan volt és meg akart felelni, a kedvére tenni, vagy elhitette magával hogy a szeretet elég a szexhez meg majd alakul atb, aztán rájött, hogy tényleg nem vonzódik egyáltalán és ez nem így működik? De emberként meg szereti.
Én nem ilyen vagyok, csak nagy vonzalom esetén tudok/vagyok hajlandó szexelni, de vannak lány ismerőseim, akik nagyon jólelkűek és el tudom képzelni, hogy ennyire önfeláldozóak, mert még nekik van bűntudatuk, miért nem vonzódnak szexuálisan egy jólelkű emberhez.
Szóval hagyjuk a mindenre trollt kiáltást.
Hogy válaszoljak is: az elsővel értek egyet. Ez egy nagyon szép barátság (lehetett volna), vagy aszexuálisok között szuper kapcsolat, de így mindkettőtöknek hiányozni fog a megfelelő mennyiségű és minőségű szex. Nem vagy rossz ember, ha nem vonzódtál soha hozzá, így nincs is mit visszahozni. De ne húzd az idejét. A sajátodat sem érdemes.
Csak dísznek kellett neked a párod. Egy plüssmacinak akihez ha xar a napod odabújhatsz. Hazudsz neki és magadnak is. Tudod mit? Előbb utóbb valaki berobban az életedbe és úgy benyúl a bugyidba hogy elolvadsz. Párkapcsolat ide vagy oda. És meg fogod csalni!
Inkább szakíts vele, mondd el neki mi a baj és keressetek másik párt magatoknak!
"kizárt hogy heti 2-3 és többször szexeltél volna vele, ha nem lenne szexuális vonzalom."
Dehogy kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!