Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szexuálisan nem vonzódom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexuálisan nem vonzódom a páromhoz, akkor annak a kapcsolatnak lőttek?

Figyelt kérdés
Szeretem őt, de nem vonzódom hozzá, mert nem az esetem. Szinte csak a belső értékeit néztem, amikor összejöttünk, de ez még évekkel ezelőtt történt, úgyhogy az a minimális vonzalom is elmúlt, ami még akkor volt. Nem kívánom őt, viszont minden mást szeretek vele csinálni, ezért vagyunk együtt. Nem tudom van-e így értelme, mert a páromnak lenne igénye sokkal több szexre, de nekem már egyáltalán nincs. Heti 2x szoktunk szexelni nagyjából, néha 3, de sokszor nincs is hozzá kedvem, csak a párom miatt megyek bele. Ő viszont ennél is többet akarna, merthogy fiatalok vagyunk, és mi lesz később, ha már most csak ennyi van. Nem tudom mit tegyek, lehet jobb lenne ebből a kapcsolatból kilépni? Szerelmes nem vagyok, de nagyon erős szeretet érzek iránta.

2022. jún. 26. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azt nem írod, hogy milyen a szex. Szoktad élvezni? Kielégít? Ha igen, akkor nincs akkora gáz.

Viszont ha nem érzel közben semmit, akkor jobb szakítani. Addig, amíg nem köt össze se gyerek, se hitel.

2022. jún. 27. 06:59
 12/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg fontossabb,hogy egyébként jól kijöttök.Nem minden a szex.
2022. jún. 27. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!