Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy tudom hogy nem lehet az enyém, és mégsem adom föl? Reménytelen szerelem nem is létezik. Az ember valahol mindig remél. De ha már nincs mit, miért nem tudom elfelejteni?
3 oka lehet. Egyik az, hogy megszerzési vágyad van, és az embereknek mindig az tetszik jobban, ami elérhetetlen.
Másik hogy már egyszer jártatok majd szakítottatok, vagy neki tetszettél, aztán utána egy másik fiú/lány (nem tudom hogy milyen nemű vagy) tetszett neki, és kicsit fura érzés, hogy már nem te tetszel neki, és vissza akarod szerezni (mindenkivel megesik)
vagy a harmadik, hogy tényleg szerelmes vagy belé, és nem tudod elengedni. Sajnos ilyen is van :/
L/15
Kb nálam is ugyanez a helyzet.
Túlzottan beleszerettem a lányba, ha előbb megismerem akkor talán most már mellettem aludna és kelne fel minden nap. De kicsit elkéstem, de valahol még mindig azt remélem, hogy lehetne belöle valami, talán történhet csoda amiben kételkedem. Szerelemnek indult a lány részéröl is a kapcsolat de kiderült 1 hónap múlva , hogy terhes és itt mintha tört döftek volna a szívembe, a gyereket megtartotta , (egy ideig úgy volt hogy nem) a pasijával szar a kapcsolata , de a gyerek miatt vele maradt. És háát ekkor még nagyon az elején voltunk a kapcsolatnak....a mai napig találkozgatunk együtt vagyunk egész napokat, és igényli ezt ő is, de nagyon rossz érzés hogy az eszem azt mondja hagyjam ott mert sosem lesz az enyém....de a szívem nem engedi mert megszerettem, talán egyszer jön majd egy másik lány akibe szintén nagyon beleszeretek és akkor el fogom tudni fogadni hogy barátságon kívül semmi több nem lesz köztünk......
Hát ez végképp szerencsétlen helyzet..sajnálom :((
Mi barátok vagyunk a fiuval, idén jött az osztályba, szoval minden nap látom...van barátnője, elég jóba lettünk szeptember óta, volt bennem egy olyan hátha lehet belőle valami..de mindig mesélt a bnöjéről, h mennyre szereti stb..kezdtem feladni..na és ekkor estem bele egy mély árokba, mivelhogy egy buli alkalmával megcsalta a bnöjét velem..ezek után nem tudtam mivan, el is jöttem gyorsan a helyröl. nem beszélt velem 1 hétig! került, nem köszönt..én meg megfogadtam hogy nem fogok odamenni hozzá. végülis megdumáltuk, mondta h szereti a bnöjét, meg h hiba volt az egész. erre persze énis azt mondtam h jaja, akkor tekintsük ugy mintha misem történt volna. Azóta dumálgatunk, de messze nem olyan jó a viszony, és nekem meg játszanom kell a szerepemet, hogy csak haver. Nem tudom, hogy kerüljem e, vagy hogy mit csináljak, de ez így szörnyűű..:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!