Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket direkt csinálja velem?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és a volt szerelmem 4 éve meghalt. Azóta senkim nem volt. Most viszont 3 hónapja együtt vagyok egy férfival, sokat vagyok nála, kb félig együtt is élünk. Egyikünk sem fiatal már, mindketten 45 felettiek vagyunk. Lényeg, hogy az utóbbi időben mindenbe beleszól: nem jól teregetek, nem mindegy mivel takarítok, nem mindegy mivel főzök, lényegében semmit nem teszek jól. Értem én hogy alkalmazkodás, nincs is ezzel gondom, de amikor a teregetésembe is bele van szólva, azt már soknak találom, és lassan semmit sem merek már tenni, mert úgyis hibát talál benne. Ő 3 éve egyedül él, elvált. A másik az, hogy elmondtam mit érzek iránta (ő az első férfi aki iránt mélyen tudok érezni a volt szerelmem halála óta)ő ezt viszonozza, majd megkérdezi, hogy egy 10-es skálán mennyire szeretem! Én le voltam döbbenve ezen, mert a szeretetet nem lehet mérni, másrészt a tetteimmel, a szavaimmal is kifejezem az érzéseim. Aztán azt is mondta, meg tudna halni értem, holott tudja hogy mi történt velem, hogy betegség miatt meghalt a szerelmem, amit évekte telt kihevernem, és újra megtanulni élnem. A mostani párom szerintetek direk csinálja velem ezeket? Ha igen, akkor miért?2024. jan. 16. 12:34
11/22 A kérdező kommentje:
Igazatok volt. Tegnap fizikailag (szexuálusan) erőszakos volt velem, és semmi megbánás, semmi felelőssédgtudat. Egyszerűen nem érdekli hogy mit csinál, mit tett. A tulajdonának tekint, nem pedig egy érző lénynek. Soha senki nem volt velem szexuálisan erőszakos. Nem kérdés, hogy én ezt nem akarom így tovább sehogy sem, de ma reggel láttam rajta, hogy semmit nem fog fel abból amit érzek/mondok. Ő nem engem lát, hanem elképzel rólam valamit, valakit, aki nem én vagyok. Félelmetes. Ha nemet mondok neki, az sem érdekli, hanem arra bevadul. Most mit csináljak, hogyan szakitsam meg ezt a "kapcsolatot"?
2024. jan. 17. 08:14
12/22 anonim válasza:
Minél hamarabb és véglegesen. Készülj fel rá, hogy mindent be fog vetni, hogy visszaszerzzen. Költözz el, tiltsd le minden fórumon
13/22 anonim válasza:
11# szedd össze a cuccaid, és költözz el.
Küldesz neki sms-t, vagy mittomén, és szakítasz vele.
14/22 A kérdező kommentje:
Erőszakos! Nemet mondok neki bármire, nem érdekli! Azt hiszem elég problémás lesz vele a szakítás. Semmi empátia nincs benne.
2024. jan. 17. 08:47
15/22 A kérdező kommentje:
12 ma reggel már hoztam el tőle dolgaimat, és fel sem tűnt neki.
2024. jan. 17. 08:48
16/22 anonim válasza:
Tiltsd le, neengedj teret a vitának. Jól látod, semmi empátia nincs benne. Neki az emberek csak tárgyak.
17/22 anonim válasza:
Én értem, de azért keresni fog, hogy hova tüntél el, semmi okot nem adtál neki.
Elküldöd a levelet, aztán letiltod.
18/22 A kérdező kommentje:
Pár hete azért veszett belém, mert egy órán keresztül nem válaszoltam neki, mert dolgom volt! Erre megjelent a ház előtt, azt mondta soha többet ne tegyem ki őt annak, hogy ennyi időn át nem válaszolok neki, mert neki én vagyok a legfontosabb. Meg hogy meghalna értem, én lettem a legfontosabb ember az életében... Félelmetes!!!
2024. jan. 17. 08:52
19/22 anonim válasza:
Igen, valóban ijesztő. Ilyenek a nárcisztikusok.
20/22 A kérdező kommentje:
Szerintem ő ennél is súlyosabb eset. Inkább a pszichopataság felé hajlik. Hiába mondtam neki többször is hogy mivel okoz szomorúságot, újra és újra megtette. Velem szemben pedig irreális elvárásai voltak.
2024. jan. 17. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!