Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek élvezi, hogy fájdalmat okozhat nekem és direkt csinálja?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt a párommal és az első perctől kezdve az megy, hogy ha valami nem úgy megy ahogy ő akarja akkor az a válasz, hogy "megértem, de majd te is érts meg engem" (ezzel arra céloz, hogy ha emiatt változnak az érzései).

Többször szakított már velem és mintha élvezte volna, hogy nekem rossz, aztán amikor azt látta, hogy már nem szenvedek, akkor visszajott.

A legújabb az, hogy kb két hete nincs köztünk semmilyen érintkezés. Amikor puszit adtam vagy megérintettem azt "hagyja" , de én semmit nem kapok tőle. Vártam, hogy mi lesz ebből de most már szóbahoztam és azt mondta, hogy nem igényli a közelségem, de ő ezt észre se veszi, ha nem szólok. Ez mi???? Felhozott egy csomó dolgot, hogy milyen problémái vannak most és azt mondta, hogy olyankor ő ilyen. De minden nap akarja hogy vele legyek. Látta, hogy nekem ez rosszul esik, de mégjobban húzott ezzel az egésszel. Lehet, hogy ez is valami taktika?

Most már nem maradok vele, eddig is hülyeség volt, csak érdekel, hogy Ti hogy latjatok ezt?

2020. jan. 19. 01:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Így valószínű jobban meg tudja élni azt az érzést, hogy szeret, ha gyötörhet.

Ha már nem leszel neki, mint játékszer, akkor fog igazán szenvedni.

Csak majd tudd lerázni...

És mivel az a szadista típus, ki tudja, mikre lehet képes.

2020. jan. 19. 04:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Inkább manipulatív típus, nárcisztikus vonásokkal. Az ilyen ízekre fogja szedni a lelked ha hagyod, fogalmam sincs hogy eddig is miért maradtál vele. Gondolom szeretehiányod van meg tetszik a csávó. Na ő nem fogja ezt a hiányt pótolni, az ilyen ember mellett magányos leszel mindig. Az önbecsülésedet kezdi leépíteni először, ezek amiket, mond, hogy nem érez már semmit stb, de látod ennek ellenére ott marad veled, te meg ragaszkodni fogsz továbbra is hozzá mert hát annak ellenére h "értéktelen vagy" ő melleted van Milyen "rendes" pali.

Vegyél egy nagy levegőt, és szakíts meg vele minden kapcsolatot vele.

2020. jan. 19. 07:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami bolond. Szabadulj meg tőle minél előbb.
2020. jan. 19. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A 2-es válaszát kiegészíteném hogy szociopata viselkedést mutat a csávó mert x időnként felbukkan mikor te már majdnem tul vagy rajta. Az ilyenek ezt csinálják eltűnik aztán felbukkan.

Ha elfogadsz egy jó tanácsot de tényleg csak jó tanács, tisztelettel, védd magad és ne maradj vele mert tönkre fog tenni pláne ha tényleg szociopata.

2020. jan. 19. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólókkal, olyan mimtha valami személyiségzavaros lenne a pali, nekem mondjuk nárcisztikusnak tűnik.Mindenesetre, reménytelen.Jól teszed, ha megszabadulsz tőle minél előbb, és készülj fel rá, hogy nem lesz egyszerű.
2020. jan. 19. 09:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő belőled akar visszaigazolást nyerni, hogy mennyire jó pasi, erre tartott téged. Valószínűleg nincs elég önbizalma. Nagyon jól teszed ha otthagyod.. Ez egy idióta.
2020. jan. 19. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. jan. 26. 06:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Eltelt két nap, amikor olelgetett, puszilgatott állandóan. De olyan hülyén éreztem magam, mert úgy éreztem hogy csak szánalomból csinálja. De azóta már abba is hagyta és a próbálkozásaim is elutasítja, mintha tényleg élvezé, hogy én szenvedek. Nagyon megalázó az egész
2020. jan. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!