Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mit művel velem direkt csinálja ezt, már felrabbonak? 😈
Második bekezdés,ha az eleje nem érdekel...
Már 5 éve vagyunk együtt és eddig sosem kellett féltékenykednem, nem adott rá okot és megbízom benne. Tényleg még csak egy pici rossz érzés sem volt bennem. Ne értsetek félre nem a "tulajdonom" , de hosszú pórázon tartom és nem szerettem volna soha korlátozni, megszabni neki kivel mennyi időt tölthet. Mindig őszínték vagyunk egymáshoz és rengeteget beszélgetünk. Eddig ha valami bántotta akkor azt a tudomásomra adta és próbáltunk közös nevezőre jutni vagy bocsánatot kértem/kért.
Van egy barátnőm aki sokszor jön látogatóba, átugrik hozzám vagy én hozzá. Pénteken [elöző héten] vettem észre,hogy a barátnőm felé közeledik a párom. Együtt vacsoráztunk az asztalnál és a párom mellé ült le. Komolyan ebben semmit nem akartam beleképzelni és nem zavart. Felsem tűnt, jól éreztem magam mind addíg amíg nem kezdett el figyelmen kívűl hagyni. Amikor beszéltünk nem nézett a szemembe, a barátnőmre meg folyton mosolygott és nevetett. Ő meg még nyíltan ki is mondta amit akkor már én is akartam. Hogy amúgy valami gond van, mert kezdi magát furán érezni? Összevesztünk? 😈 Pedig semmi rosszat nem tettem. A párom meg teljesen fesztelenül folytatta a beszélgetést és terelte a témát. Nekem ebből elegem van. Azóta 2x is volt nálunk a barátnőm és betelt a pohár. Csütörtökön megpuszilta a barátnőmet és A KEZÉT A TARKÓJÁRA TETTE KÖZBEN!! 😈 Mostanában még megjegyzései is vannak,hogy milyen csinos a barátnőm eddig felsem tűnt neki, meg ilyen hülyeségek. És nem zavarna. Előfordul,hogy néha még együtt néztünk meg egy szép nőt vagy jóképű férfit. És nagy cucc. A barátnőmmel telefonáltunk. Azt mondta nem akarja mégegyszer betenni hozzám a lábát, mert a párom szerinte felhasználja és ő biztos benne,hogy féltékennyé akar tenni. Elmondtam neki,hogy néha említí őt, de tényleg mintha piszkálódna csak a párom. Nem értem! Elmenekült a barátnőm.😈 Rá nem haragszom. Szegény próbál nekem segíteni, hogy beszéljek a barátommal, tuti direkt bosszant. De miért??????? 😈 Most annyira begurultam,hogy nem is szeretném ezt felhozni,mert azzal csak megerősítést nyer és azthiszi elérte a célját. Rosszul esik amit csinál. Sosem viselkesett még így. Nem vall rá, nagyon komoly és másokkal nem is annyira barátságos. Távolság tartó a szoros baráti körünkkel is. Nem szokta megpuszilni őket. Mi a baja velem? Szerintetek ezt hogy hozzam fel,hogy ne támadjam le? Lehet én vagyok h****e? Eddig úgy csináltam mintha nem lenne bajom. De elegem van a színjátékból. 😈
24N 29F
Általában ami eltér a megszokottól és kiaalkul róla egy vélemény.. az úgy van. Az öncsitítgatás csak része a védekezésnek.
5 év sok idő. Pont elég megunni a másikat. Vagy megváltozni. Vagy csupán csak kalandra, újdonságra vágyni.
2 hónap után is gusztustalan lenne, de így 5 év után még durvább basszus...
Menjetek el akkor sűrűbben a barátnőddel kettesben valahova, vagy te menj át hozzá! Hagy egye a fene, hogy hol lehetsz.
Nem mellesleg aki ilyen nyíltan megcsinálja a barátnőddel (ez még gusztustalanabb is így), akkor idegenekkel milyen?
Amíg ez nem tisztázódik, nehogy összeházasodjatok.
Amúgy egy jó kapcsolat ismérve, hogy bármit meg tudtok beszélni. Ezt meg különösen meg kellene beszélnetek.
Lehet hogy a pasid ezt ösztönösenm csinálja, nem tudatosan. De akkor is, vagy szokjon le erről vagy szakítson veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!