Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napra el akar költözni a barátnőm. El fog hagyni? Mit tegyek?
Egy közös barátunk elhívott minket egy házibuliba, elmentünk, és hát ott történt egy kis incidens. A buli alatt végig nyomult rám egy csaj, akit korábbról nem ismertem, de nyilván végig elutasítottam. Viszont a buli egy pontján lesmárolt az a csaj, amikor már részeg volt, ekkor egyébként a mosdóban volt a barátnőm. Nem löktem el magamtól olyan hű de határozottan, mert azért volt annyi eszem félrészegen, hogy ha az elég részeg lányt ellököm, akkor lehet hátraesik, agyrászkódás, bármi, szóval csak eltoltam a vállánál fogva. Nem volt egy hosszú csók, talán 10 másodperc se.
A barátnőm viszont azt hitte a látottak, hogy én ebben amúgy benne voltam, én is akartam a csókot, ezért sírt, mondta, hogy jó akkor hazamegy, végül együtt hazataxiztunk. Teljesen ki volt borulva, pláne, hogy nem egyszer csalták már még életében (egyik se én voltam).
Próbáltuk megbeszélni, azt mondta, hogy hisz nekem, de elég furcsán viselkedett az elmúlt két hétben, ami az incidens óta eltelt. Néha random féltékeny, azt hiszi, hogy más lányokkal váltok olyan üzeneteket, kiborul, hogy szeretné látni a telefonom (kétszer volt ilyen), de ha odaadom neki, akkor nem nézi meg, mert amúgy meg a bulin kívül soha nem történt semmi ilyesmi. Teljesen kiborult. Ha este átölelem, akkor van, hogy folyamatosan kérdezget, hogy szeretem-e, biztos vagyok-e abban, hogy igen, aztán megpróbálom megnyugtatni, de erre elsírja magát, mert bűntudata van, hogy ilyet feltételez rólam, bocsánatot kér. Az eset óta nagyon sokat sírt, mert vagy aggódik, hogy gondom van vele, vagy bűntudata van, hogy miért nem tud úgy viselkedni, mint aki hisz nekem, mert amúgy azt mondja, hogy hisz nekem. Próbálom felvidítani, a kedvére tenni folyamatosan, de nem igazán segített eddig.
Ma pedig bejelentette, hogy ő csomagolni szeretne, neki ezt tisztán át kell gondolnia, hogy hogyan tovább, úgy nem megy úgy, hogy folyamatosan körülötte vagyok. Azt mondta, hogy 1-2 hetet a barátnőjénél szeretné tölteni, átgondolni az egészet, és aztán visszajön, vagy visszaköltözik és addigra higgadtabban megoldjuk, vagy csak a maradék cuccát szedi össze és vége. Nagyon kétségbe vagyok esve, és amúgy ahogy elnézem, ő is.
Nem szeretnék szakítást, nagyon szeretem ezt a lányt. Én szeretném, ha maradna, az lenne a legjobb, ha az az egy-két hetes költözés se történne meg, de nem tudom, hogy mit tegyek.
Valami tipp? Mi lesz így a kapcsolatunkkal?
#30 De nem akartam megcsalni. Miért akartam volna?
Azt terveztem, hogy ebben a hónapban megkérem a kezét, december legelején óta már megvan a gyűrű. Erről nem tud, meglepetés lett volna. A rossz időszak kellős közepén viszont nem fogom ezt tenni, mert nem akarom, hogy úgy jöjjön le, mintha ez csak az kiengesztelés része lenne.
Istenem, mennyi haszontalan komment... Borzalom. Csak mondom, nem a kérdező védelmében, de nem segít, ha lecseszitek. Szerintem tudja magától is, hogy szr húzás volt, figyelhetett volna jobban, tudja, hogy rosszul esett a csajnak.
Függetlenül attól, hogy direkt megcsalás volt, vagy tényleg véletlen:
Szerintem SEMIKÉPP, még csak említés szintjén se hozd szóba az eljegyzést, mert érzelmi manipulációnak fog hatni, ezt jól gondoltad.
Kérdező, ha igaz, amit a barátnőd mond azzal kapcsolatban, hogy hisz neked amúgy, akkor "csak" a látvány fájt neki ennyire. Lehet megbocsát. Holnap még kedveskedj neki, beszéljétek meg, hogy akar-e veled találkozni, egyáltalán kommunikálni, amíg külön megy, és tartsd magad a megbeszéltekhez. Távolságra van szüksége, le kell higgadnia. Gondolom az elmúlt időszakban rátapadtál, hogy kiengeszteld, talán túlzásba is eshettél, annyira megbántad az esetet. Valószínűleg az a típus a barátnőd, akinek nehezebb úgy feldolgoznia az esetet, hogy pitizel neki, könyörögsz neki, stb. Megnyugszik, visszamegy hozzád, ha tippelnem kéne, akkor nem csak a cuccait akarja vinni, hanem kibékültök.
A csajról, aki lesmárolt... Nekem gyanús, hogy bosszú volt. Nem incelként rantelek a csúúnya nőkről, én is nő vagyok, és vannak olyan ismerőseim, akik rosszul tűrik a visszautasítást, és bosszút is állnak. Ezt el tudom képzelni, mint ok, hogy miért smárolt le azután, hogy közölted vele, hogy akkor se kéne neked, ha szingli lennél.
#37 Minek? Nem akarok tőle semmit. Akkor se kéne, a szingli lennék.
#38 Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!