Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pár napra el akar költözni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napra el akar költözni a barátnőm. El fog hagyni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy közös barátunk elhívott minket egy házibuliba, elmentünk, és hát ott történt egy kis incidens. A buli alatt végig nyomult rám egy csaj, akit korábbról nem ismertem, de nyilván végig elutasítottam. Viszont a buli egy pontján lesmárolt az a csaj, amikor már részeg volt, ekkor egyébként a mosdóban volt a barátnőm. Nem löktem el magamtól olyan hű de határozottan, mert azért volt annyi eszem félrészegen, hogy ha az elég részeg lányt ellököm, akkor lehet hátraesik, agyrászkódás, bármi, szóval csak eltoltam a vállánál fogva. Nem volt egy hosszú csók, talán 10 másodperc se.

A barátnőm viszont azt hitte a látottak, hogy én ebben amúgy benne voltam, én is akartam a csókot, ezért sírt, mondta, hogy jó akkor hazamegy, végül együtt hazataxiztunk. Teljesen ki volt borulva, pláne, hogy nem egyszer csalták már még életében (egyik se én voltam).

Próbáltuk megbeszélni, azt mondta, hogy hisz nekem, de elég furcsán viselkedett az elmúlt két hétben, ami az incidens óta eltelt. Néha random féltékeny, azt hiszi, hogy más lányokkal váltok olyan üzeneteket, kiborul, hogy szeretné látni a telefonom (kétszer volt ilyen), de ha odaadom neki, akkor nem nézi meg, mert amúgy meg a bulin kívül soha nem történt semmi ilyesmi. Teljesen kiborult. Ha este átölelem, akkor van, hogy folyamatosan kérdezget, hogy szeretem-e, biztos vagyok-e abban, hogy igen, aztán megpróbálom megnyugtatni, de erre elsírja magát, mert bűntudata van, hogy ilyet feltételez rólam, bocsánatot kér. Az eset óta nagyon sokat sírt, mert vagy aggódik, hogy gondom van vele, vagy bűntudata van, hogy miért nem tud úgy viselkedni, mint aki hisz nekem, mert amúgy azt mondja, hogy hisz nekem. Próbálom felvidítani, a kedvére tenni folyamatosan, de nem igazán segített eddig.

Ma pedig bejelentette, hogy ő csomagolni szeretne, neki ezt tisztán át kell gondolnia, hogy hogyan tovább, úgy nem megy úgy, hogy folyamatosan körülötte vagyok. Azt mondta, hogy 1-2 hetet a barátnőjénél szeretné tölteni, átgondolni az egészet, és aztán visszajön, vagy visszaköltözik és addigra higgadtabban megoldjuk, vagy csak a maradék cuccát szedi össze és vége. Nagyon kétségbe vagyok esve, és amúgy ahogy elnézem, ő is.

Nem szeretnék szakítást, nagyon szeretem ezt a lányt. Én szeretném, ha maradna, az lenne a legjobb, ha az az egy-két hetes költözés se történne meg, de nem tudom, hogy mit tegyek.

Valami tipp? Mi lesz így a kapcsolatunkkal?

2024. jan. 16. 01:38
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Ködösítesz...akit elutasítanak, az nem nyomul utána egész esete. Piásan sem.

A valósághoz közelebb állhat az, hogy legyezgette a hiúságodat, hogy érdeklődik irántad, és nem akartál te lenni a "bunkó", hogy direktbe leállítod, inkább kitetted a bizalmi problémákkal küzdő barátnődet annak, hogy lássa, hogy egész esete körülötted sertepertél egy másik nő, és voilá...meglett az eredménye annak, hogy nem tudsz nemet mondani.

2024. jan. 16. 06:40
 12/45 anonim ***** válasza:
5%

Na nemár, mibaja itt az embereknek? A srác hibája max annyi, hogy élvezte, hogy nyomultak rá, biztos először van része ilyenben, talán a csaj is szép volt. Ez belefér egy kapcsolatba, hogy olyan társaságában van, akinek bejön. Én elhiszem, hogy bekötött szemmel kapta le a csaj, és azt is, hogy azt se tudta mi van. A csajszi egy szexuális zaklató, gátlástalanra ihatta magát de akkor sem tehet ilyet, le kellett volna kiabálni, de nyilván a srác az áldozat, nem nagyon volt ilyen helyzetben, új neki a dolog és azt se tudta mi van, meg pár srácba rendesen bele van nevelve, hogy ne bántsa a gyengébbik nemet.. (ahogy látom itt is pár válaszadóba). Nő vagyok, le kellett volna kiabálnod a fejét és megalázó helyzetbe hozni, mert bizony zaklatott, de simán megértem milyen, mikor először vagy így és fogalmad sincs hogy reagáld le.

A barátnőddel beszélj őszintén, hogy pl hízelgett neked, hogy bejössz neki, de nem tudtad hovarakni a dolgot, mert rád még nem nyomultak, meg amúgy is lány volt, ők nem szoktak ilyet, és képzelje el fordított helyzetben, hogy az ő szeme van bekötve és őt kapják le. Meg mondom, úgy más, hogy mi nőként már ehhez hozzá vagyunk szokva, a legtöbb srác köpni nyelni nem tud, ha szexuálisan vonzónak találják és ha a lány kezdeményez nyíltan, rájuk mozdul, megzavarodnak. Pont ahogy egy tinilány, mikor először akarnak tőle valamit, kicsit nézzetek magatokba, ez a rutin teljes hiánya.

Lehet, hogy nagy a szájuk neten, de élőben nyuszik ők is.

2024. jan. 16. 06:44
 13/45 Hans Pötterman ***** válasza:
80%
Szerintem ez a mese valami incel beteg vágyálma.
2024. jan. 16. 07:00
 14/45 anonim ***** válasza:
10%

Miért? Mert veled nem történt meg? Hozzánk már csapódott random csaj szórakozóhelyen, aki belekéredzkedett egy haverunk ölébe még 10 éve. Ha nem látjuk nem hisszük el, ilyen passzív srác volt, nem mert nemet mondani és tőlünk várta volna, hogy megmentsük, a csaj durván nyomult(haverunk irtó helyes raszta srác volt).

Házibulikon is többször előfordult, hogy ittasan rámásztak a lányok arra, akibe bele voltak zúgva. Mondjuk csókig nem mentek el, hanem csak hozzásimultak, ölébe ültek, megölelték a srácokat, akik általában meg is dugták őket. Nyilván senki sem a duci, vagy a nem túl menő srácra mászott rá, hanem a "vagányabb" fiúkra.

Három társaságban mozogtam, ez csak kettőre volt jellemző, az egyikben tök normális emberek voltak(az volt a gimis osztály), a másik kettőben ment az ilyesmi. Van ilyen.

2024. jan. 16. 07:31
 15/45 anonim ***** válasza:
27%

Ha párommal rendben vagyunk, akkor normális esetben egyáltalán nem élvezem mástól a hízelgést és én márpedig élesen elzavarom! Bár idősebb és alapból erős személyiségű vagyok. De már a felét sem hiszem el annak én sem, amit előad. Túlságosan zavaros.

Igazából én egyszer csak azért hagytam valakinek rövidke írogatást, mert pont durva hibát vétett ellenem párom és rezgett a léc köztünk. De csak ő mondogatta a háta mögött, hogy hagyjam és jobban járnék vele. Igazából ezután 1 este alatt kibékültünk és az illető nagyon durva bosszút állt. Mindenáron engem akart. Pedig csak ő beszélt be engem magának, úgyhogy még vigyázni is kell az ilyen nyomulókkal.

2024. jan. 16. 08:27
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnálom de én sem hinném el ha ez történne hogy véletlen volt meg el akartad lökni... Megakadályozhattad volna a csókot eleve azzal, hogy az első nyomulásnál szépen megmondod, hogy van barátnőd, ráadásul ő is itt van, legyen szíves álljon le, a másodiknál meg durván ráüvölteni, hogy szállj már le rólam te rib.anc, akkor biztos vagyok benne, hogy nem csókolt volna meg. Gondolom alacsonyabb nálad, nem hiszem el, hogy nem láttad előre, hogy közeledik. Ez a szembekötős mondjuk nem tudom igaz e :D Na de a lényeg hogyha valaki erőszakosabb is és egyből ledugja a nyelvét a torkodon akkor is ez egy mp és utána el tudod lökni, nem 10 másodpercig csókolóztok... Én is elköltöznék a barátnőd helyében, nem csak megcsaltad, hanem meg is aláztad a barátaitok előtt... A nyomulós csaj se kutya neki is kikapartam volna a szemét ott helyben :D
2024. jan. 16. 08:57
 17/45 anonim ***** válasza:
75%

Sok a ferdites ebben a sztoriban, egyaltalan nem oszinten irja le.

Szerintem attol fel hogy a baratnoje itt gyakorin fel fogja ismerni

2024. jan. 16. 08:58
 18/45 anonim ***** válasza:
80%
Én bár nő vagyok, de rám is nyomult egy srác egy házibuliban, miközben ott volt az akkori barátom. Igen, tetszett, hogy mondta, hogy tetszem neki, mondtam, hogy aranyos vagy, de látod, itt a barátom. Aztán tovább nyomult, ölelgetett, meg is akart csókolni, na nálam ott volt a határ, mert egy ölelésben nincs semmi szerintem, de amikor közeledett, akkor mondtam, hogy ezt ne. A barátom éppen nem volt a szobában, nem látta, úgyhogy odamentem és elmondtam neki. Akkor nem csinált semmit, de később ez a srác megfogta a seggemet, akkor én pofán ba.sztam (persze te ilyet ne csinálj férfiként egy nővel) és akkor a barátom is felállt, hogy ő most megöli, én mondtam, hogy ez nem jó ötlet és inkább ne bántsa. A lényeg, hogy nem nehéz leszerelni valakit, még ha többedjére is nyomul rád aznap.
2024. jan. 16. 09:05
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló szituációban. Én se voltam valami józan, ráadásul ott sem volt mellettem az akkori pasim. Engem is akaratom ellenére csókoltak meg, de azonnal eltoltam a másikat magamtól és igen a társaság szeme láttára kiabáltam le a másikat, hogy mit képzel nekem barátom van szeretem és nem akarom megcsalni. Szóval itt tényleg te vagy a sáros.

Mondjuk az biztos, ha ezt látom a csajt is megtépem!

2024. jan. 16. 10:12
 20/45 A kérdező kommentje:

#11 Pedig leállítottam többször is, legalábbis megpróbáltam. Nem akartam bunkó lenni, szóval nem kiabáltam vele, de attól még nem hagytam jóvá, hogy had nyomuljon. A csók után meg azért nem kiabáltam vele, mert láttam, hogy a barátnőm sírva távozik és inkább utána mentem.

De szerintem elég egyértelmű voltam azzal a csajjal, hogy nem kell nekem. Ha megkérdezte, hogy az ölembe ülhet-e, akkor nemet mondtam, ha random próbálkozott, akkor odébb mentem. Nem hagytam, hogy megöleljen, megpusziljon, meg ilyenek. Többször közöltem vele, hogy van barátnőm. Konkrétan a sokadik ölbe ülős próbálkozásra közöltem vele, hogy akkor se kéne, ha szingli lennék és jó lenne, ha megkímélne a csontos sggétől.

Semmi okom nincs ferdíteni, ha releváns tanácsot szeretnék arra, hogy egy ilyen helyzetet hogy oldjak meg.

2024. jan. 16. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!