Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire rossz ember lennék?

Figyelt kérdés

Úgy érzem a barátom nem értékel engem. Mikor kérdeztem, hogy akkor miért van velem, azt válaszolta, hogy azért, mert amúgy szeret. De felém még se ezt érezteti.

Ma is mondtam neki, hogy filmekről olvastam, így egyből lehordott, hogy milyen hülyeségeket olvasok már, erre van eszem, mármint a hülyeségre. Ha játszok a telefonon, és meglátja szintén ezt mondja. Én angolul tanultam, ő nem, de az angol szerinte egy szar nyelv. Filmeket ajánlok, hogy mit is nézhetnénk meg, egyből leszavazza azt, amit én találok ki.

2024. jan. 14. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Magával van baja. Sz.r az élete igy neki semmi nem tetszik.
2024. jan. 14. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ebben a cipőben járok. Férjem azt állítja szeret és vissza akar kapni (nem élünk együtt), de a kisujját nem mozdítja. Tiszteld magad, ne hagyd lealacsonyítani magadat. Szuper jó, hogy rájöttél arra, hogy ez nem jó így, csak így tovább😉
2024. jan. 14. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
52%

Miért vagy vele?

Nem jut jobb pasi?

2024. jan. 14. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is úgy hangzik a leírásból hogy saját magával van baja, semmi se jó neki. Igenis klassz nyelv az angol, és semmi baj nincs azzal hogy filmekröl olvasol!
2024. jan. 15. 02:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Én megmondanám neki, hogy abbahagyja ezt a viselkedést vagy hess. Nem vagy köteles eltűrni és nem is szabad!

35/F

2024. jan. 15. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem érdemes rá pazarolnod az idődet. Jól érzed hogy ez így nem jó, bárki is mondja az ellenkezőjét!
2024. jan. 15. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!