Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le a csajt?

Figyelt kérdés

Szóval

Van egy lány akivel instán ismerkedtünk meg. Egy hét után el jött a tali ideje. Amint meg lattam már tudtam hogy nem akarok semmit. Nem is közelítettem felé, de ő le is smárolt engem meg ilyenek. Nagyon bele éli magát hogy ebből lesz is valami. Hogy mondjam meg neki finoman, úgyhogy ne törjem össze hogy én nem érzek iránta semmit?

2024. jan. 13. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Oké tegyük fel annyira gyorsan közeledett és erőszakos volt hogy meg tudott csókolni. De te férfi vagy tehát erősebb nála, miért nem toltad el? Gondolom visszacsókoltál így jogosan hiszi hogy járni akarsz vele.
2024. jan. 15. 12:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Amúgy azt áruld már el, hogy egy hétig amíg instán beszélgettetek akartál tőle valamit. Miután találkoztatok már nem. Mit láttál ott ami ennyire kiábrándított?
2024. jan. 15. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!