Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan koptassam le a csajt?

Figyelt kérdés

Szóval

Van egy lány akivel instán ismerkedtünk meg. Egy hét után el jött a tali ideje. Amint meg lattam már tudtam hogy nem akarok semmit. Nem is közelítettem felé, de ő le is smárolt engem meg ilyenek. Nagyon bele éli magát hogy ebből lesz is valami. Hogy mondjam meg neki finoman, úgyhogy ne törjem össze hogy én nem érzek iránta semmit?

2024. jan. 13. 20:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Légy férfi, most már húzd meg a csajt. Utána majd dobod.
2024. jan. 13. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Mondd neki, hogy biszex vagy, az a legtöbb nőnél red flag 🚩🚩
2024. jan. 13. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mond azt, hogy csóró vagy és anyáddal élsz. Egyből rövidre zárja a dolgot, figyeld csak meg.
2024. jan. 13. 21:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudja hogy csóró vagyok és anyámmal elek. 19 vagyok
2024. jan. 13. 21:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy közlöd, nem fog neki jól esni. De inkább légy őszinte, hogy bocsi, szimpatikus voltál, de nem érzed köztetek a kémiát, nincs az a vonzalom a részedről, aminek meg kéne lennie. Neked se esne jól, ha fordított helyzetben mindenféle hülye, kamu szöveggel koptatnának le....
2024. jan. 13. 21:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is légy őszinte, persze csak úgy hogy ne bántsd meg nagyon. Mondd azt hogy nem tudnál komolyabbat elképzelni vele, és nem akarod átverni ezért inkább elengeded a dolgot. De neki minden jót kívánsz és egyébként jól érezted magad vele. Valami ilyesmit mondanék én.
2024. jan. 13. 21:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem kell túlspilázni. Meg kell tanulnia neki is kezelnie egy elutasítást. Írd meg neki, hogy sajnálod, de te nem szeretnéd folytatni az ismerkedést.

Egy randi azért van, hogy ismerkedjetek, kell e a másik...

2024. jan. 13. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Legy oszinte, ha kattos es nem fogja fel meg ne valaszolj tobbet vagy tiltsd le
2024. jan. 13. 22:26
 9/12 anonim ***** válasza:

mond azt hogy a bácsi kád rendszeresen átjön és használt téged, és te szereted ezt csak úgy fojtathatja veled ha nyitott kapcsolatban lesztek és az öreg Lester bácsi hetente 1x fel próbál téged.

Ja és kérd hogy vegyen egy felcsatolható mű bárnert amivel először seggbe b@sz majd te után le nyalod a nutellás bánert. mert Lester bácsival mindig ezt csináljátok és már megsopt@d. a dokkolás ról letudsz mondani de neked a többi lét szükséglet!

ezek után tuti hogy ki dob.

2024. jan. 14. 01:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát lehet, hogy kénytelen leszel kicsit durvább lenni, még ha nem is szeretnél, mert sajnos vannak, akik a szép szóból nem értenek.
2024. jan. 14. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!