Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le a csajt?
Szóval
Van egy lány akivel instán ismerkedtünk meg. Egy hét után el jött a tali ideje. Amint meg lattam már tudtam hogy nem akarok semmit. Nem is közelítettem felé, de ő le is smárolt engem meg ilyenek. Nagyon bele éli magát hogy ebből lesz is valami. Hogy mondjam meg neki finoman, úgyhogy ne törjem össze hogy én nem érzek iránta semmit?
Nem kell túlspilázni. Meg kell tanulnia neki is kezelnie egy elutasítást. Írd meg neki, hogy sajnálod, de te nem szeretnéd folytatni az ismerkedést.
Egy randi azért van, hogy ismerkedjetek, kell e a másik...
mond azt hogy a bácsi kád rendszeresen átjön és használt téged, és te szereted ezt csak úgy fojtathatja veled ha nyitott kapcsolatban lesztek és az öreg Lester bácsi hetente 1x fel próbál téged.
Ja és kérd hogy vegyen egy felcsatolható mű bárnert amivel először seggbe b@sz majd te után le nyalod a nutellás bánert. mert Lester bácsival mindig ezt csináljátok és már megsopt@d. a dokkolás ról letudsz mondani de neked a többi lét szükséglet!
ezek után tuti hogy ki dob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!