Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz ötlet volt tőlem , hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ötlet volt tőlem , hogy felkerestem életem első , volt szerelmét és azóta tartom vele a kapcsolatot , de csak elektronikusan ?

Figyelt kérdés

47 éves férfi vagyok , 11 éve élünk párommal párkapcsolatban és vannak közös gyermekeink is .

Eddig soha nem vesztünk össze egymással s viszonylag jól kijöttünk .

De most ha ki tudódik , hogy én megkerestem az egykor , még 19 éves korom , életem első szerelmét , aki mára szintén kapcsolatban él és vannak gyermekei neki is és tartom vele a kapcsolatot , nagy baj lehet belőle ?

2024. jan. 13. 12:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10 /

Már fenyeget , hogy ha nem küldök neki pénzt , akkor ha kell , személyesen is felkeresi a páromat és tönkre fogja tenni az életemet !

Micsoda aljasság ez ?!

Még is mit képzel ?! - nehéz elhinnem , hogy valaha is komolyan s őszintén szeretett engem ez a nő , vagy ha igen , akkor nem tudom mi történt vele !

Egyébként Facebukon ír és már az adatlapomon azt is megnézte , hogy ki a párom .

Ekkorát mostanában még nem csalódtam emberben , még nem igazán tudtam magamhoz térni !

Azt követeli , hogy mindent mondjak el páromnak , vagy ő mondja el , hogy én kerestem meg őt , ha anyagilag nem vagyok hajlandó őt támogatni , mindent ki tálal !

Nem térek magamhoz ! - micsoda nő lett abból a lányból , akit egykor szerettem !?

Nem , egyszerűen ezt nem hiszem el , ilyen nem létezhet , de sajnos a valóság még is csak , maga a pokol !

Hülye voltam nagyon , hagytam volna a francba !

Jaj , de bánom már , hogy rá írtam !

2024. jan. 13. 23:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Facebookon ismerősöd? Nem kell, hogy az legyen. Gondolom, meg lehet oldani, hogy ne írhasson neked.

"mindent ki tálal" Mit? Hogyan? Kinek?

2024. jan. 13. 23:43
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen , le lehet tiltani .

Megoldható , hogy ne írhasson nekem , de mondta ha mind ezt megteszem , akkor is nagyon rá fázok !

Facebokon , vagy személyesen felkeresi páromat és elmondja neki , hogy én azért kerestem meg őt , mert én titkos viszonyt akartam folytatni vele !

És még ki tudja mit mondana páromnak , hogy minél érdekesebb legyen a sztorija !

Azóta követel tőlem pénzt , hogy közöltem vele , hogy én már nem akarok tőle semmit , csak érdeklődési szándékból írtam rá .

Azt írta , ha nem támogatom őt anyagilag , akkor mindent megtesz , hogy párom bizalma megrendüljön bennem és remélhetőleg tönkre teheti az életemet !- ha már ő nem lehet az enyém , akkor a páromé se lehessek !

2024. jan. 14. 00:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Félsz tőle, és hagyod magad zsarolni?

Megtalál? Tudja, hol laktok?

Lehet, hogy a legjobb lenne ezt az oldalt megmutatni a párodnak. Ja nem, mert azt is írod, hogy tartod vele a kapcsolatot.

Ne tartsd, tiltsd le, ne félj tőle, mert az csak erősíti őt.

A párod úgyis neked hinne, és körülkacagná őt.

"Megoldható , hogy ne írhasson nekem" Akkor oldd meg. Semmi kapcsolattartás, sehol, semmilyen formában ne írj, ne hívd, ne reagálj.

2024. jan. 14. 09:25
 15/15 A kérdező kommentje:

14

Igen , ezek után félek tőle , mert nem tudom , hogy mire számíthatok , mire képes ellenem és a családom ellen !

Egyenlőre nem kért nagy összeget de írta , hogy küldjem el neki !

De attól tartok , hogy ez még csak a kezdet .

Ha nem küldök neki pénzt ,akkor nagyon bekavarhat az életembe !

Tudja hol lakok a pontos címet , mert amikor fiatalon együtt voltam vele , akkor hozzám költözött , tehát itt lakott .

Gondoltam rá én is , hogy megmutatom páromnak azt az oldalt , de tudom hogy nagyon nem örülne neki .

Szíven szerint , soha többé , még csak látni sem kívánnám ezt a nő személyt ! Remélhetőleg párom nekem hinne .

Viszont ha megszakítok vele minden kapcsolatot , akkor el jön személyesen , utoljára ere megesküdött !

Nem tudom , mit csináljak , nem gondoltam hogy a lány , akivel egykor szerettük egymást , majd 30 év elteltével , rá írok és ere így reagál !

Ha viszont még mindig engem akar s engem szeret , akkor mért akar engem és családomat tönkretenni ?!

Nem hiszek neki , ő nagyon nehéz helyzetben van és bármi áron , csak pénzt akar tőlem ki csikarni szerintem !

Neked mi a véleményed , kedves 14 . válaszadó ?

2024. jan. 14. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!