Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet volt tőlem , hogy felkerestem életem első , volt szerelmét és azóta tartom vele a kapcsolatot , de csak elektronikusan ?
47 éves férfi vagyok , 11 éve élünk párommal párkapcsolatban és vannak közös gyermekeink is .
Eddig soha nem vesztünk össze egymással s viszonylag jól kijöttünk .
De most ha ki tudódik , hogy én megkerestem az egykor , még 19 éves korom , életem első szerelmét , aki mára szintén kapcsolatban él és vannak gyermekei neki is és tartom vele a kapcsolatot , nagy baj lehet belőle ?
1/
Mit tanácsolnál nekem , szakítsam meg gyorsan vele a kapcsolatot , hátha nem derül fény semmire , párom számára ?
Be vallom , úgy érzem kissé elhamarkodtam a döntésemet , hogy felkeresem , nem gondoltam át a lehetséges következményeket !
3/
nem , dehogy , én nem akarok semmit sem a volt szerelmemtől már , csak érdeklődési szinten kerestem meg őt .
Viszont a volt szerelmem , úgy érzem , többet szeretne tőlem , mert neki nem jó a kapcsolata .
1/
Köszönöm az őszinte véleményed .
Én is ere gondoltam , hogy jobb lesz , ha illedelmesen a tudatom vele , hogy azzal ha folytatjuk a kapcsolat tartásunkat , csak bajba sodorjuk az én kapcsolatomat is !
Igen , én kb: ezzel köszöntem el tőle .
De ő folyton írogat nekem , hogy még mindig szeret s engem akar , csak én számítok neki - stb !
Ezt ha párom meglátja , ki tér a hitéből és teljesen jogosan .
Akarta , hogy hívjam fel , de nem bánom , hogy nem tettem , mert állandóan hívogatna , úgy érzem teljesen rám akar telepedni , hiába írtam neki , hogy ami volt , az már a múlt , ma már más életet élünk , én legalább is megállapodtam , családot alapítottam !
De ő erőlködik , hogy meglátogat , meg hogy el tudnám e fogadni őt a gyermekeivel együtt stb ?!
Egészen más világban él , félek , hogy teljesen tönkre tesz engem és a családomat ez által !
Azt még nem írtam , hogy neki 5 gyermeke van jelenleg , mind más apától , szóval igen rossz élete lehetett és lehet , én ebből nem kérek és nem is ez volt a szándékom , már bánom hogy felkerestem !
"azóta tartom vele a kapcsolatot , de csak elektronikusan" Ne tartsd.
"ő folyton írogat nekem" - honnan tudod? Zárd le azt a csatornát, hogy ne tudjon írni, és semmi esetre se válaszolj neki semmire, sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!