Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a submarine effektus?

Figyelt kérdés
2024. jan. 13. 11:16
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

18

Egyébként bocsánat ha ezzel most azt sugalltam feléd, hogy én téged tényleg a szó szoros értelemben fizikailag akarlak bántani.

Csak azért vetettem fel az "add meg a címedet" dolgot, mert akkor élőben is el tudunk kicsit beszélgetni, és akkor ott elmondhatjuk egymásnak amit gondolunk a másikról. Barátkozunk kicsit. :)

2024. jan. 13. 14:20
 22/31 anonim ***** válasza:

"Csak a 4-es választól lefelé születtek értelmes válaszok, azokat köszönöm is szépen"

Ez a sorod nem tetszett. Legalább ne degradáljál, kösz. Ennyi lenne a problémám. Azért, mert nem olyan választ kaptál, mint amilyenre számítottál, az attól függetlenül még nem feltétlen lesz haszontalan és értelmetlen válasz. Ezt próbáld a kis bárány lelkeddel megemészteni.

2024. jan. 13. 14:23
 23/31 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂😂😂
2024. jan. 13. 14:23
 24/31 A kérdező kommentje:
Nem jó. A "kis bárány lelkem" csupán azt nem érti meg, hogy mi a hasznos válasz abban, hogy nem értem, hogy egy kérdező oldalon, hogy a google a barátom, meg hogy olvassam el könyvben? Ráadásul lett is egy hozzászólás, ami leírta, hogy miért nem találni meg a keresőbe. Erre értettem hogy elkente a szátokat. :)
2024. jan. 13. 14:25
 25/31 anonim ***** válasza:

24

Én értem, hogy te mire értetted, csak ne degradálj attól még másokat, engem se, xy-t se. Jó? Nem kell ezt csinálnod, nélküled is tele az oldal olyanokkal, akik csak trollkodni járnak fel, és mocskolják a másikat.

2024. jan. 13. 14:27
 26/31 A kérdező kommentje:
Az a trollkodás, amikor egy kérdező oldalon ilyen válaszokat adnak, hogy a google a barátod, és hogy olvass könyvet, ami meg nekem sem tetszett, és ennek megfelelő hangnemben elmondtam a véleményemet. Nincs ezzel semmi baj, azzal van a baj, amikor pl. megsértődik akinek nem fogadtam el a válaszát. Pláne a trollkodását.
2024. jan. 13. 14:29
 27/31 anonim ***** válasza:

26

Ja, csak nem trollkodás volt, azért tudjad már megkülönböztetni mielőtt okoskodsz.

2024. jan. 13. 14:37
 28/31 A kérdező kommentje:

Tessék el akartad kenni a számat, itt a lehetőség:

Mutass egy olyan szabályzatot itt, ami itt tiltja a bármilyen kérdés feltevést, és leírja hogy a megengedhető kérdéseken túl, vegyük igénybe a kereső oldalakat, mert ilyen esetben az eféle iránymutatás nem trollkodás. :)

2024. jan. 13. 14:40
 29/31 anonim ***** válasza:

28

Veled nem érdemes "vitatkozni", úgysem érted, amit írok neked.

2024. jan. 13. 14:43
 30/31 A kérdező kommentje:

Támadsz mert nincs ilyen? Ejj.

Ez nem is vita volt, amit csinálsz, hanem sértett támadgatás meg bepróbálkozás.

Itt pl. ami vita értékű volt, az az volt, amikor a #4 leírta a submarine effektus fogalmát, és a #13-as leírta, hogy az csak sima ghostolás, és hogy szerinte mi a submarine effektus.

Nem mindegy.

2024. jan. 13. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!