Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A külső befolyásolja az ízlést tehát kövér férfi kövér nőt szeretne, csak mert általában ilyen párokat látok vagy lehet nem is vonzódnak egymáshoz, csak nincs jobb számár is jó effektus játszik itt?
Ez utóbbi, szerintem.
De még a kövér nő sem szeretne kövér férfit. Azt senki nem kedveli. Normál férfi kövér nőt viszont sokszor igen, mert 1.fétis 2.komplexus 3.nem tudom még mi
"nagyon szeretik"
Csak egy ilyennel szeretnék találkozni. Csak eggyel. De nem, még eggyel sem, még akkor sem amikor "normál alkat felső határáig" fogyasztottam még, akkor sem jött ez be senkinek, egy kapcsolatom volt, nála is "jobb híján" voltam amíg meg nem csalt.
Ez mem igaz vagy nekem nincs közízlésem
Én Atlagos vagyok és a 110-130kg körüli pasik jonnek be aki másik szerint kövér ..
Fordított esetben js lehet így h valakinek konkrétan a duci nők tetszenek
Szeretném elhinni, de én még ilyet nem láttam "élőben", akinek bejöttek volna az ilyen dagadékok, mint pl. én is. Mármint ha szegény is mellé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!