Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja egy nőnek hogy nem vagy főnyeremény az egyenlő azzal hogy már valószínűleg nem érez irántam sokat?
Összevitatkoztunk a párommal hogy jelenleg olyan helyzetbe kerültem..ahol szükségem lett volna rá,mivel beteg lettem és nem tudok normálisan járni,magyarul egyik lábam mozgásképtelen. Így jelenleg orvostól orvosig megyek vizsgálatokra. A férjem külföldön dolgozik,nem kértem h maradjon itthon egy hónapig de jólesett volna ha legalább egy hetet hazajött volna segíteni ill elvinni a vizsgálatokra. Van egy gyerekünk is akit így elég nehéz ellátnom. A szüleim segítenek,de ők sincsenek valami jó formában.
Ez miatt összevitatkoztunk h nekem ő most elég nagy csalódás. Erre hozzámvágta hogy én sem vagyok egy főnyeremény..
Ő is volt beteg és teljes mértékben mellette álltam kiszolgáltam fullra. Úgy gondolom egy párkapcsolat része ez h ha a másiknak szüksége van ránk ott vagyunk egymásnak.
Most nagyon rosszul érintett és nem vagyok biztos benne hogy ez az egész házasság nem e egyoldalú már.. :(
Jelenleg ő van felháborodva hogy én kezdtem én szóltam meg..
Persze h megszóltam mert nagyon rosszul esik,hogy ennyire nem érdekli h oldom meg a mimdennapjainkat a gyerekkel.
Ez a repülés dolog könnyen hangzik,de mikor itt a gyerek a közös ház és még menni se nagyon tudok elég nehéz.
De egyenlőre még a telefont is rámcsapja úgyhogy túlságosan nem érdekelhetem. :(
Vagy én reagálom túl..nem tudom.
Bajban ismerszik meg az ember - tartja a mondás és milyen igaz. Most bebizonyította a férjed hogy nem lehet rá számítani. Annyi empátiája nincs feléd mint egy döglött békának. Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél és lényegében magadra maradtál a gondoddal.
Ráadásul amit a fejedhez vágott az a legaljasabb beszólás, hiszen a kiszolgáltatott nehéz helyzetedet használta visszavágásként. Mint valami sértett tini és még jelenleg is úgy viselkedik. Ilyet nem teszünk azzal akit szeretünk.
Nagyon valószínű hogy egyoldalú a házasságod és borzasztó hogy ennek így kellett tudomásodra jutnia.
Gondolkodj el a lehetőségeiden, hogyan tudnád nélküle folytatni az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!