Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus az irodalomtanárom? Beleszerettem?
A kdvenc tantárgyam az irodalom. És az irodalomtanárnő. Fiatalos, nagyon kedves nő. A külseje nem túl nőies, rövid a haja, nincs smink, mellei nem is látszanak, sztem lenyomja, és a ruhája is nagyon fiús. FB-on is csak lányokkal van képe. Irodalomból különórára járok hozzá, ami a suliban van. És a múltkor annyira megcsókoltam volna, annyira tetszik, úgy kívánom, sokat álmdozok róla. Én nem vagyok leszbikus, de ő mitha nemis nő lenne, de elvarázsol a bája a kedvessége, és egyszerűen nem tudom meddg tudom türtőztetni magam. Hagyjam a különirodalmat? Ha továbbra is járok, akkor olyat teszek, amit lehet megbánok.
18/L
jajj-.-"
hagyd inkább a ge*ibe sztem mert aztán meg csak a baj lesz belőle...:/ :)
hmmm, talán az.
leírásod alapján az a tipikus butch leszbi.
Esetleg a FB oldalon az adatlapján fel van sorolva milyen oldalak tetszenek neki (bal oldalt) ott nincs valami leszbikus oldal, egyesület, feltüntetve?
pl: FLUFF, The L Word,stb.
22/L
De és ha ő nem az? Mármint én nem vok az, vagyis nem tudom hajlamaim vannak, de ilyen még sosem volt. Alig várom, h ne legyen ez a tanár-diák viszony.:D
Viszont van neki 3 lánytestvére és mind fiúsak. Ez jelent vmit?
mit jelent a butch leszbi?
egyébként egy nálam fiatalabb, irodalomtanárnő kaliberű fiús lány 1x bepróbálkozott nálam. csak rá emlékeztet?
nem tudom, hogy az e.
De ha Te az vagy, azzal nincs semmi gond, ne probáld meg magadba folytani mert ugyse menne hosszabb ideig, és nem is kell.
Bár az is lehet hogy azért nincs ilyen oldal neki mert nem vállalja fel nyiltan.
De mondjuk ha engedélyeznéd hogy lehessen irni neked privit adnék egy-két tippet hogy tudod kideriteni 100%osra, ugy hogy nem tudja meg hogy te akarod kideriteni! :)
22/L
butch = olyan leszbikus nő aki fiusan viselkedik, öltözik, gondolkodik.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!