Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod kedvéért változtatnál a körmeiden?
Én nem nagyon szeretem, mikor ilyen csillogós, meg dobozmás festék van egy nő körmén.
A matt, illetve élén színeket viszont kifejezetten szépnek tartom.
Ilyenben van kompromisszum egy kapcsolatban, vagy túl sokat várnék el evvel?
21. Ez egy hipotetikus kérdés, nem a páromtól meg rólam van szó.
És miért keresnék mást, ezt nem egy ilyen hű de fontos dolognak kell felfogni, hogy azonnal szakítok ha nem olyan a körmöd mint amit akarok. Csak nem tudom hogy ha mondom hogy mi tetszik, az rögtön sértés e?
22. Amit leírsz az nekem pont megfelelő, csak pl amit linkeltem az szerintem nem ízléses, és nem örülnek ha mindig olyan lenne a páromnak.
15# Amúgy kb valóban ez az igazság. 😅
Nekem tetszik a csillámos köröm, egy kezemen sokszor egy ujjamon olyan. Nyilván nem egy létkérdés ez számomra, de azért fura lenne ha a párom megszólna miatta.
"Csak nem tudom hogy ha mondom hogy mi tetszik, az rögtön sértés e?"
Nem sértés. Csak olyan "ki kérdezte" feelingje van, és ott fog lógni a levegőben. Ez mindenre igaz, ami téged nem zavar annyira, de az ő dolga.
Most figyelj, 18-as: van egy elcsúszott bája annak, hogy a nő azon aggódik, a pasas ne legyen agresszív, a férfi azon aggódik... hogy a nőnek ne legyen csillogós körme.
Nem kötelez arra, hogy 1 dolog miatt aggódj. Nem írtam ezt sehol.
A baj azzal van, hogy jelentéktelen, piszlicsáré dolgon aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!