Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párod kedvéért változtatnál a körmeiden?
Én nem nagyon szeretem, mikor ilyen csillogós, meg dobozmás festék van egy nő körmén.
A matt, illetve élén színeket viszont kifejezetten szépnek tartom.
Ilyenben van kompromisszum egy kapcsolatban, vagy túl sokat várnék el evvel?
Egyrészt, szerintem ezzel semmi gond, mindegyik egyforma, nem ízléstelen.
Másrészt, ha szerinted ízléstelen, akkor az a te problémád, neki attól tetszhet, valószínűleg azért olyan neki.
Ha vele vagy, el kell fogadnod a stílusát. Nem szólhatsz bele.
Én legalábbi nem engedném.
Én volt, hogy ilyen én-határátlépések miatt simán megszakítottam ismerkedést.
3 hete ugyanaz a kormom van
holnap megyek töltetni ...szerintem ha most megkerdezném a ferjemet, hogy milyen körmeim vannak, fogalma nem lenne...😂
"Ez nem ilyen fétis dolog, csak az én szememnek nem néz ki jól."
Mert szorult beléd némi jóízlés :)
Nem. Nem mintha az életemben a köröm olyan bazi fontos dolog lenne, sőt, teljesen natúr és rövid. Senki kedvéért nem festeném vagy rakatnék műkörmöt. De ha meg a csillogósat szeretném akkor sem csináltatnék mattot csak mert a másiknak az tetszik. Viszont támogatom hogy csináltasson magának nyugodtan, nekem nem zavaró egy kifestett körmű faszi, ha neki ennyire kattannak a matt színek akkor hajrá.
Amúgy furi, életemben nem láttam még olyan pasit akit érdekelnének a körmök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!