Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negatív ez a beszélgetés? (screenshot)
Én nem tudom hova tenni ezt a beszélgetést. 33 évesek vagyunk, épp tervezünk összeköltözni.
Én voltam már házas, neki még nem volt összeköltözős kapcsolata sem és én leszek az első, de úgy érzem, hogy sok vagyok neki. Vagy lehet, hogy nem én, hanem önmagában az együttélés gondolata a sok. Soha életében nem adta fel a függetlenségét. Sokat beszélgettünk erről, hogy most erre neki vajon van-e saját jogon igénye, vagy csak valami konvenciónak akar megfelelni, de állítása szerint akarja, nem csak sodródik.
Itt egy részlet, ami alapján én (a kék) tapadósnak látszik, ő pedig szerintem visszautasító és sok vagyok neki.
Nagyon szeretem őt, nagyon jó vele, de félek, hogy ennek rossz vége lehet.
Őszinte leszek:
Te szeretetéhes vagy, 8 évig voltál az exfeleségeddel, aki még annyira se volt figyelmes, mint a mostani partnered. Igazából a szeretet és figyelemhiány az önszeretet hiányából fakad.
Te még egy kicsit se szereted és tiszteled önmagad ez a fő probléma, azért vagy megint olyan kapcsolatban ahol nem szeretnek.
Amiatt is kötődsz hozzá ennyire.
Viszont ő valószínűleg elkötelezettségi zavarokkal küzd. Mivel eddig nem élt együtt senkivel.
Nem tud szerelmes lenni valóban.
Mindkettőtöknek pszichológusra lenne szüksége és nem egymást nyírni képletesen értve.
Az érem full ellentétes oldalát képviselitek.
Mindketten sérültek vagytok és ha mindjárt piros hó esik akkor se lesztek együtt boldogak.
Még akkor is probléma lenne ha csak az egyikőtöknek lenne szüksége szakemberre pláne nem így.
Évek elteltével lehetne javítani a helyzeten, de ti addig nem lesztek együtt.
Ő helyette inkább magaddal foglalkozhatnál.
Kérdező, ez az, hogy mindkettőtöknek kellene, de csak te faragsz a dolgaidból lefelé, te hozol áldozatot érte.
Te fekszel a kanapén, más szobában, mert ő nem akar veled összebújva lenni még elalvás előtt sem.
Te fogod magadat vissza, hogy ne sokkaljon be.
Te neked hiányzik.
De ő neki te már nem hiányzol és eltaszít majd elővesz amikor kedve tartja.
Megmondja, hogy ne adj neki puszit, csókot, ne feküdj be mellé.
Nem jár pszichológushoz csak te jársz.
Viszont hiába járna, te is hiába jársz, mert nem vagy kigyógyulva.
Ő méginkább visszalök, még mélyebbre lök téged, mint te őt.
A hatalmas szakadék két szélén álltok és hiába ugrottok le a mélybe akkor se találkoztok.
A fejlődést nem segíti, hogy együtt vagytok.
Nincs rá kapacitás, hogy ti valaha együtt túllendüljetek önmagatokon, mert alapvetően a gyógyuláshoz én idő kell.
Csak egy példa:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Önfejlesztésbe hiába kezdtek együtt egymásért, saját magatok miatt kell és ahhoz türelem, kitartás szükséges.
Ti egymás vesztét okozzátok/okoznátok.
Mert nem magatokra koncentrálnátok hanem a kapcsolatra, hogy ne végződjön kudarccal újra.
Sajnos együtt menthetetlenek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!