Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom kiakadt, hogy stikàba eszem és nem kérdeztem meg, hogy éhes-e. Nálatok van ilyen probléma?
Figyelt kérdés
2024. jan. 11. 20:03
11/45 anonim válasza:
Miért, a párod egy kiscsibe, akit etetni kell? Egyén, ha éhes.
12/45 A kérdező kommentje:
Mert ő mindig megkérdezi, én meg nem.
(hajdúsági lévén)
2024. jan. 11. 20:40
13/45 anonim válasza:
Felnott emberek vagxunk es azt es akkor eszunk,amikor akarunk. Soha nem kerjuk erte szsmon a masikat.
14/45 A kérdező kommentje:
Dehogynem.
2024. jan. 11. 21:43
15/45 anonim válasza:
Nincs. Megmondanám neki, hogy felnőtt ember, szolgálja ki magát.
Melyikőtök a nő, melyikőtök a férfi?
16/45 A kérdező kommentje:
Mindketten azok vagyunk.
2024. jan. 11. 22:52
17/45 anonim válasza:
Válaszok alapján már rájöttem, hogy valami gáz van ezzel a kérdéssel.
Egyébként biztos nem ennék dugiban, mibe tart megkérdezni a másikat is? Együtt enni nagyon jó dolog.
18/45 A kérdező kommentje:
Fúj te kis pappuccs
2024. jan. 11. 23:31
19/45 anonim válasza:
Engedélyt kellene kérned tőle hogy egyél? S a WC-re kienged egyedül? 😂
Ha együtt akart volna veled kajálni akkor legközelebb szólj neki - ennyi, probléma megoldva, szívesen :)
20/45 anonim válasza:
"Melyikőtök a nő, melyikőtök a férfi?"
"Mindketten azok vagyunk."
* * *
Ez hatalmas választ volt! :-)))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!