Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves fiú hogyan léphet szexuális kapcsolatba egy 25-40 korú hölgyel?
10-22 22:29 Hülye vagy? A világ legistenibb éjszakáit egy 45 éves nővel töltöttem amikor 24 voltam!
10-23 09:52 Te vagy a beteg!
A szexrandin volt olyan nő aki azért nem állt velem szóba mert neki 16-18 éves fiúk kellettek. Bántam mert istenien nézett ki.
Amúgy ha elég érett vagy akkor bármelyik érett nőt meg tudod fűzni. Nekem összejött egy 39, 45, 43, és egy 54 éves is, bár isteni teste volt.
Akárki akármit is mond, egy érett nő kiteljesedett szexuális vonzerejével semmi sem vetekedhet!
Lehest szebb feszesebb egy fiatal csaj és lehetsz belé szerelmes is, de amikor egy érett szép nő ül bele a farkadba az valami mesés élmény! Higgy nekem. szexrandi.hu és 200 levél, abból valószínűleg összejön 1-2.
Light003: Nem.
Charlie Manson : KÖszönöm a válaszod.
És köszönöm mindenkinek , most ez nem csak anyukákra vonatkozik hanem a 25-40 évesekre. Akkor lassan el is kezdem:)
tegnap 08:22
Ne legyél már ennyire tudatlan!!! Olyan hogy megrontás akkor van ha az illető személy még nem töltötte be a 14. életévét!! Egy 14 évessel már simán dughatsz! Szerintem oda lenne tőled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!