Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 16 éves fiú hogyan léphet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves fiú hogyan léphet szexuális kapcsolatba egy 25-40 korú hölgyel?

Figyelt kérdés
Szeretem az idősebb nőket , a jól kinéző anyukákat. Csak normális válaszokat.
2010. okt. 22. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nagy részük elhajtana. 24 vagyok, nekem egy 16 éves fiú egy idétlen, éretlen kamaszgyerek, ezt látom bennük, semmiféle szexuális vonzalmat nem keltenek bennem, még akkor sem, ha helyeskék. Ha jól néznek ki, akkor magamban megállapítom, hogy belevaló fickó lesz belőle - úgy kb. 10 év múlva.
2010. okt. 27. 23:37
 12/16 anonim ***** válasza:

10-22 22:29 Hülye vagy? A világ legistenibb éjszakáit egy 45 éves nővel töltöttem amikor 24 voltam!

10-23 09:52 Te vagy a beteg!

A szexrandin volt olyan nő aki azért nem állt velem szóba mert neki 16-18 éves fiúk kellettek. Bántam mert istenien nézett ki.

Amúgy ha elég érett vagy akkor bármelyik érett nőt meg tudod fűzni. Nekem összejött egy 39, 45, 43, és egy 54 éves is, bár isteni teste volt.

Akárki akármit is mond, egy érett nő kiteljesedett szexuális vonzerejével semmi sem vetekedhet!

Lehest szebb feszesebb egy fiatal csaj és lehetsz belé szerelmes is, de amikor egy érett szép nő ül bele a farkadba az valami mesés élmény! Higgy nekem. szexrandi.hu és 200 levél, abból valószínűleg összejön 1-2.

2010. okt. 28. 00:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 26 leszek, nem vagyok anyuka,de vannak vonzó fiúk akik 16-18 évesek, de én 18 évalatt biztos nem ismerkednék,mert sajnos az már fiatalkorú megrontásának számít.AMúgy van barátom és szexre szerintem sok nő bevállalna egy fiatalbb fiút,de hosszú távon szerintem nem venné komolyan az ilyen fiatalokat.Pl. a barátom 2 évvel fiatalabb nálam és neki vannak 20(annó 18 évesek),akik elég jól néztek ki és simán bejönnek.Azt nem tudom h.az anyukák milyenek, de én nem érzem magam olyan idősnek még 26 évesen sem, anyi h. tapasztaltabb vagyok,de nem feltétlenül jobb, mint 16-18 évesen.Gondolkodásmódomban változtam,de nem érzem azt h. minden gyerekes,kamasz dolgom elmúlt volna.Lehet 35-40 évesen már komolyabb leszek és eltünnek a gyerekes dolgok,de örülnék ha nem múlna el :-)
2010. okt. 28. 08:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Menj el prostikhoz.. biztosan találsz 25-40 éveseket...
2010. okt. 28. 12:47
 15/16 A kérdező kommentje:

Light003: Nem.

Charlie Manson : KÖszönöm a válaszod.

És köszönöm mindenkinek , most ez nem csak anyukákra vonatkozik hanem a 25-40 évesekre. Akkor lassan el is kezdem:)

2010. okt. 28. 22:46
 16/16 anonim ***** válasza:

tegnap 08:22

Ne legyél már ennyire tudatlan!!! Olyan hogy megrontás akkor van ha az illető személy még nem töltötte be a 14. életévét!! Egy 14 évessel már simán dughatsz! Szerintem oda lenne tőled!

2010. okt. 29. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!