Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meséli nekem a barátnőm állandóan hogy így úgy jó csávók meg hogy ki bókol neki ki mondja neki hogy jó csaj stb stb?? Ezt miért csinálja lányok..? Nagyon sok szeretetet kap és szép szavakat dicséretet tőlem.
Figyelt kérdés
Nagyon zavar hogy büszkén meséli nekem hogy más férfiaknak tetszik ő. Nekem ez tök rosszul esik és mondtam már neki hogy ez engem zavar de nem változtat.jan. 8. 10:32
11/18 A kérdező kommentje:
Dobjam ki?
jan. 8. 11:42
13/18 A kérdező kommentje:
Amúgy simán félre mehetnék nyilván nekem is lenne lehetőségem..
jan. 8. 11:52
14/18 A kérdező kommentje:
De nem hercegek vele. Sőt..
jan. 8. 11:53
16/18 A kérdező kommentje:
Értem önbizalom hiányos de mit tegyek.. nem érti ha beszélek hozzá.. borzasztóan kirívóan öltözködik .. az a baj kezd sok lenni a ha.
jan. 8. 12:22
17/18 anonim válasza:
Ki kell vagni egy idore. Az o fajtaja masbol nem tanul.
18/18 anonim válasza:
"nem értem miért csinálja ezt velem."
Azért, mert magasról leszarja az érzéseidet, igényeidet. Tehát magasról leszar téged. A következő ilyennél szépen dobd ki és mondd meg neki, hogy takarodjon a rajongótáborához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!