Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem állandóan kiabál a FIFA miatt, mit lehet tenni?
Mióta megszuletett a kislányunk, nagyon zavar, hogy hangosan kiabál a buta játék.miatt, ráadásul még a kislányunkra aki 6 hónapos, rá is kiált ha zavarja játék közben, nem egyszer elő fordult. Ma mérges lettem, hogy erre kell bejonni a.konyhábol a karácsonyi hajrá közben, hogy Bem vigyáz a babánkra hanem üvölt vele hogy kussolj már, meg hogy szopd le a f....t. szettortem a lemezt... meg tehetek ha nem akarom ezt, amúgy jó apa szeret minket.. csak a fifa miatt mindig kifordul.mint aki iszik, és meghulyul a piátol..
Elnézést ha siettemben félre írtam meg helytelenül,ékezet nélkül csak közben a baba a koromban alszik :)
Apám anno azon verte ki a balhét, hogy anyám nem vette fel neki a Frakk mesét, amikor nem ért haza estére :D
Ennél még a FIFA is jobb lett volna.
Ez azért k*rva gáz gyerekek. :D
Ez egy férfi és apa egyszerre? Szegény gyerek. Őt sajnálom igazán.
(Trollkodás gyenge módon szinte biztos. De azért válaszolok.)
El lehet válni, mert a férjed egy FIFA-b*zi, sokkal többet ér neki, mint a gyereke vagy te sajnos.
2 opció van.
1. Ciguk vagytok
2. Kamuzol
7.
Akkor jó sok proli van a világon, mert a labdarúgás a legnépszerűbb, legnézettebb sport a világon. Nincs összefüggés. Az idióta prolik is néznek focimeccset, és a kevésbé prolik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!