Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem állandóan kiabál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem állandóan kiabál a FIFA miatt, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Mióta megszuletett a kislányunk, nagyon zavar, hogy hangosan kiabál a buta játék.miatt, ráadásul még a kislányunkra aki 6 hónapos, rá is kiált ha zavarja játék közben, nem egyszer elő fordult. Ma mérges lettem, hogy erre kell bejonni a.konyhábol a karácsonyi hajrá közben, hogy Bem vigyáz a babánkra hanem üvölt vele hogy kussolj már, meg hogy szopd le a f....t. szettortem a lemezt... meg tehetek ha nem akarom ezt, amúgy jó apa szeret minket.. csak a fifa miatt mindig kifordul.mint aki iszik, és meghulyul a piátol..

Elnézést ha siettemben félre írtam meg helytelenül,ékezet nélkül csak közben a baba a koromban alszik :)

2023. dec. 21. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
13%
Jatekfugosseg .. nehez vesziteni amikor nyomorek g³ci az ellenfel.. ismerem az erzest.
2023. dec. 21. 22:54
 12/16 anonim ***** válasza:
9%

Ja, marha jó apa lehet az, aki kiabál a fél éves gyerekével, olyanokat mond h kussolj, szopd le és amikor vigyáznia kéne rá is inkább játszik. Ez a jó apa ismérve..

#7 Sokkal nagyobb proli, aki az alapján minősít másokat, hogy milyen sportot szeret és néz a tv-ben. Mint írta a 8, a foci konkrétan a világ legnépszerűbb játéka, óriási rajongó táborral. Nem, nem kell szeretned, én se különösebben rajongok érte, de ilyen szánalmas, alaptalan megjegyzést sem szükséges tenni, mert baromság. De tudjuk-tudjuk, mindenki proli, aki nem úgy gondolkodik, mint te.

2023. dec. 21. 22:56
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
11. Voltam egyet ertek a 12 -vel. Az en haragaom mindig a jateknak szolt nem vittem kifele ..
2023. dec. 21. 23:08
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
Ha neked ez a jó apa, akkor milyen a rossz...? Uristen, milywn emberek vannak.
2023. dec. 22. 09:02
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

12.

Szerintem pedig tegyünk különbséget a mezei focinéző (aki oda-odakapcsol néha, megnézni a VB meccseket és a magyarokat) és a fociRAJONGÓ között. Ez utóbbi a B-közép, a "Lujzaváros éáááóóó" jellegű személyek a kocsmában meg az ilyen FIFA elmebetegek, mint a kérdező férje.

2023. dec. 22. 09:04
 16/16 anonim ***** válasza:
34%
Az ilyen az nem jó férj meg nem is jó apa. Iszik meg ordít egy nyamvadt játék miatt, hát az ilyen miért nem él egyedül?
2023. dec. 22. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!