Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan nem fér ez bele nekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan nem fér ez bele nekem?

Figyelt kérdés
3 hónapja együtt vagyok egy 50 feletti, elvált férfival. 4 éve vált el, azóta én vagyok az első, akit bemutatott a családjának, barátainak, a volt nejének, a gyereküknek. Egyetlen egy dolog van, ami finoman szólva zavar. Van neki egy női barátja, akinek olyanokat irkál, hogy ő a világ legszebb nője, meg szivecskék, szeretlek. Elmondása szerint soha semmi nem volt köztük. A nő is adja alá a lovat: hiányzol, szeretlek. Kicsit úgy érzem, hülyére vagyok véve. Megmondtam hogy nem a női-ff barátsággal van a gondom, hanem azzal, hogy nincsenek határok. A ff barátaimnak én sem mondom hogy szeretlek, hiányzol, mert vannak határok. Megkérdeztem, miért kell olyanokat irkálni más nőnek amiket, erre nem tudott konkrét választ adni, azt mondta az a nő a barátja, én meg a szerelme vagyok. Jogos az, hogy nekem azok amiket irogat annak a nőnek, nem férnek bele a párkapcsolatba?
2024. jan. 8. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jogos. Elég fura ez, főleg egy 50 éves pasitol. Amúgy jó nő ez a barat?
2024. jan. 8. 08:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se férne bele. A szomszéd Bandi bácsinak se mondom hogy szeretem.
2024. jan. 8. 08:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Egyes! Az a nő roppant gyerekes felfogású.
2024. jan. 8. 08:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ellenfele akkor ne aggódj miatta.
2024. jan. 8. 08:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Uhh... Nekem is volt egy exem, aki mindig dicsérgette a női barátait, meg egész nap arról beszéltek, hogy ki hogy, mire, hányszor maszturbál. Nekem nem fért bele, azért ez így nem oké.
2024. jan. 8. 08:54
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Jól gondolod. Nem volt nála jobb?
2024. jan. 8. 08:54
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Én már olyannal se jövök össze, akinek van lány barátja. Ebből mindig csak a galiba van (és sajnos eddigi tapasztalataim szerint jogosan). Nekem sincs fiúbarátom, akik voltak régebben, azok bepróbálkoztak. Nem hiszek ebben és a te eseted is ezt igazolja.
2024. jan. 8. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!