Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elogadnátok, ha a pártok/házastársatok plasztikai műtétet akarna végrehajtani saját magán, mert úgy jobban érezné magát?
Figyelt kérdés
Egy férfi, aki hajátültetésre menne. Egy nő, aki mellnagyobbítást akarna. Stb...2024. jan. 7. 23:30
11/19 anonim válasza:
A hajatultetes kivetel, mert azzal sajat magara szeretne hasonlitani valaki, aki ido elott elvesztette a hajat.
Ami azon valtoztatna, ahogy en ismertem meg, azt nem tudnam elviselni.
12/19 anonim válasza:
Hát ha saját magán hajta végre akkor azt még meg is nézném. 🤣😃
13/19 anonim válasza:
Attól függ, mégis milyen és milyen mértékű plasztikai beavatkozást akarna. Van az a méretű arcimplantátum, olyan alakú orr stb., ami már amorf meg paródiajellegű... pl. Bogdanoff ikrek. Na, azt nem fogadnám el, számomra hányingerkeltő. Ha normális mértékű, én elfogadnám... talán az ajakfeltöltést kivéve... vagyis pontosabban ott sok olyan eset van, amikor nagyon természetellenesnek találom a végeredményt.
14/19 anonim válasza:
Attol en még tudnám hpgy akkor is kopaszodo vagy kopasz. Nem kene ilyen pasi
15/19 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy megoldódik-e ezzel az önelfogadása. Mert ez az alapprobléma. Ha nem, akkor műtét műtétet követ, semmi sem lesz jó, és utána minden mást is elkezd felforgatni.
16/19 anonim válasza:
Csinaltasson barmit inkabb,csak erezze jol magat a boreben!!! (A neves llasztikai sebeszek nem szoktak robdabbra csinalni embereket ,csak jobbra)Az a kegfontosabb es a parkspcsolat wlspja,h msgabsl elegedett.
17/19 anonim válasza:
Ha a plasztikai műtétet nem valami komoly probléma indokolja, csak szimpla szépészeti beavatkozás az ego miatt, akkor nagyon csalódott lennék.
Olyan párt választok csak, akinek rendben van az önértékelése és a testképe, ez pedig azt mutatná, hogy tévedtem vele kapcsolatban
18/19 anonim válasza:
Ő is elfogadta nekem, hogy tetováltattam, pedig nem szereti. Ha komplexusai vannak egy adott testrésze miatt, akkor támogatom abban, hogy műtse meg. Én a melleimet szeretném felvarratni, mert lógnak, egyelőre nem támogatja :D
19/19 anonim válasza:
Egyet kettőt igen, de túlzásba azért nem kell esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!