Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elogadnátok, ha a pártok/házastársatok plasztikai műtétet akarna végrehajtani saját magán, mert úgy jobban érezné magát?
Hajbeültetés, nem átültetés :D
Én bármit elfogadnék, mivel az ő teste felett csak ő rendelkezhet. Ki vagyok én, hogy eltiltsam bármitől. Azt viszont átrágtuk már a kapcsolat elején, hogy én pl. nem szeretem a tetkókat, ő meg a műmelleket nem, így ha valamelyikünk mégis szeretne ilyesmit, mérlegelnie kell ennek tükrében. Elhagyni nem hagynánk el egymást ilyen miatt (kivéve, ha valami tényleg drasztikus és kiábrándító változás lenne, ami már a szex rovására menne), de biztos idő lenne megszokni.
Csak szólok, hogy van mellkisebbítés is, ha a dúskeblű nőknek nem tetszik a sajátja.
#2.
Hajbeültetés, hajátültetés: ugyanaz. Uóbbi szó pontosabb, mivel az adóhelyről ültetik át a hajat (mármint annak, aki alkalmas rá).
Sajnos ő (Rodrigo Alves) már átesett a ló túloldalára. Egyébként napjainkban már nem Ken baba, mert nővé operáltatta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!