Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a valószínűsége, hogy igazat mond? 28/N
Barátommal 2 hete jöttünk össze és az öccse rám írt, hogy vigyázzak vele, mert az előző barátnőjét is sokszor bántalmazta, csak sosem tett lépéseket, mert barátom mondta neki, hogy mivel katonaként dolgozik és magas beosztásban van, így előbb fognak neki hinni, szóval felesleges akárkinek is szólni róla.
Kérdeztem tőle, hogy ki az előző barátnője és hogy tényleg igaz-e, amit az öccse mondott. Mire rám förmedt, hogy mégis hogy hihetek el ilyen dolgokat, bizonyítani sem tudom, hogy ez így van-e. Szinte szóba sem akar állni velem azóta, elkezdett levegőnek nézni és akármikor szeretnék vele beszélni, mindig az a válasza, hogy majd csak akkor beszél velem, ha soha többet nem dumálok az öccsével.
Tuti, egyébként meg eleve nem szórakoznak ilyenekkel mások, ez komoly dolog, én minden ilyennél az idegennek hiszek, mert az ilyen háttérhatalmi gondolkodás, hogy csak be akarják sározni.
Az, hogy rádförmedt már bizonyíték, hogy rosszak az idegei, még csak nem is az, hogy az öccsében kételkedik, hogy biztos ő volt-e, az ő profilja-e, meg ilyesmi, tudta, hogy várható és egyből elhitte, hogy valaki ilyet állít róla(én pl erősen kételkednék, mivel senkit sem ütöttem meg, vicces is lenne), meg hogy rólam? Meg csak kicsit lennék ideges, hogy ki akar szervezkedni a hátam mögött, és nem tudnám miért akarnak velem kicseszni, ráadásul ki ilyen hülye, hogy ekkora marhaságot hozzon fel..
Egyébként tök szemét dolog volt, hogy mondtad neki, hogy az öccse írta, most szegény srác el lesz intézve, pedig jószándékú volt, a következő csajszinak majd nem mer segíteni.. én tuti nem mondtam volna meg, ki írta, ennyi esze lehetne valakinek, akinek segítenek, hogy nem adja ki a segítségét, pláne ilyen bántalmazásos kérdésben.
Ha neked ezen gondolkozni kell, hogy ilyen helyzetben és ilyen kapott reakcióra mit higgy el, akkor nem vagy a legélesebb kés a fiókban. Az meg magáért beszél, hogy nem is keres téged, képzelheted mennyire vagy fontos neki.
9-es milyen szrkavarásról beszélsz? VÉDIK a csajt, ezt SEGÍTSÉGNEK hívják! Kellene ilyen minden pasiról(és nőről), aki vert már meg mást, vagy pénzért szexelt, esetleg pedofília gyanújába keveredett, vagy "csak" nagy korkülönbséggel volt szexkapcsolata lefelé vagy felfelé.. nektek is nagy segítség lenne, ha tudnátok, hogy a barátnőtők kivel mit csinált 40ezerért, vagy hogy szerepelt-e prnóban, nekünk meg a maradék.
Nem fog menekülni.
A kérdező majd áltatja magát, hogy ez úgysem igaz. Később. pedig majd belenyugszik a rendszeres verésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!