Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan kapcsolatba ahol eltartj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan kapcsolatba ahol eltartja egyik fél a masikat lehet boldogan élni?

Figyelt kérdés

Nem szeretnem az egesz elettortenetem leirni igy csak a legfobbeket irom mert tudom minden 2.valasz az lesz "menj el dolgozni" ha kerhetem mint valasz ezt neis irjatok mert nem megoldhato.

6eve ismerem a parom,igen parom,nem a ferjem.

Minden jonak tunt aztan az egesz megvaltozott miutan kirugtak a munkahelyemrol es semmim sem lett. Kiszolgaltatott lettem.

9 evet dolgoztam egy olyan cegnel ahol a szerzodes hosszabbitgatva volt. Es ahogy kiderult a varandossagom a szerzodest nem hosszabitottak meg,ki lettem rugni. Bevetelem 0 ft lett vagyis maradt a huszon x ezer ft.

Kismamakent nem vesznek fel sehova sem...ertheto modon.

Ez a penz amit kapok semmire sem eleg.

Parom bevetele maradt csak.

O pedig teljesen megvaltozott. Az eletem olyan lett mitha ujraelnem a gyerekkorom.

Megvehetem ezt?

Megvehetem azt?

Es bizony gyakran akarcsak egy gyereknem enis kapom azt a valaszt hogy NEM.

Penzt nem kapok paromtol es a penzehez sem kapok hozzaferest a kartyaja mindig nala van.

Kozosen megyunk bevasarolni igy ebbol fozok egesz hetre amit akkor veszunk es amit persze meg enged venni.

Nagyon elkeserit a dolog foleg az hogy en nem ezt az embert valasztottam paromnak,nem ilyen volt,olyan mintha egy teljesen mas lenne .

2024. jan. 6. 15:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%
A párod egy szemét alak, aki visszaél a kiszolgáltatottságoddal. Amint lehet feküdj rá a munkakeresésre, aztán ha már stabil a helyzeted, hagyd el. Ha a szüleid befogadnak,akár haza is költözhetsz átmenetileg. A csávókából meg sajtolj ki annyi gyerektartást, amennyit csak tudsz.
2024. jan. 6. 16:25
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Örülnék, ha olyan fizetésem lenne, hogy a feleségemnek ne kelljen dolgozni, hanem legyen elég idő a gyerekekre, háztartásra (amennyiben neki is így jó).

Ami nálatok van viszont nem egészséges, párod erősen kihasználja kiszolgáltatottságod.

2024. jan. 6. 16:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, csak ritka, és nyilvánvalóan nem a te esetedben.
2024. jan. 6. 17:26
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Mindig a bajban ismered meg a másik ember valós jellemét és a pénzhez való valós hozzáállását.

Már nem lettünk volna együtt a férjemmel, ha egyetlen percig is ilyen lett volna. Pedig volt 2 év mikor nem találtam fix állást főleg, hogy több gyerekes vagyok, és ez akkor elég nagy akadálynak számított. Egy szó nélkül állt mellettem, és sosem volt ez amit írsz. Ami az övé volt az az enyém is, nem kellett kérnem.

A gyerekkel még nehezebb helyzetben leszel, mert a gyerek nem 1-2 Ft. Ráadásul terhes vagy, magándoki, szülés stb-t fizetni kell. Nem hosszú jövőt mondok nektek.

2024. jan. 6. 19:00
 15/19 anonim ***** válasza:
El. Csak elég szarul.
2024. jan. 6. 19:08
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

14 És volt olyan is amikor a férjem munkanélküli én meg a 3.gyerekkel veszélyeztetett terhes, és ágyból kellett melóznom, hitel, zéro segítség, 2 másik pici gyerek, nőként család-fenntartó szerep ilyen állapotban miegy más-szintén ami az enyém az az övé is volt. Szóval oda-vissza mentek a dolgok.

Keress online home officos melót. Ezerrel. Ho-os melóknál lényegtelen, hogy terhes vagy. Én is és rajtam kívül nagyon sok nő dolgozik és dolgozott terhesként, csecsemővel otthonról. Állj talpra, tanuld meg ezt a leckét, és légy készen erőben, hogy ha úgy alakul akkor egyedül a gyerekkel is meg tudj állni, és fenn tudd magatokat tartani, mert ennek ez lesz a vége.

2024. jan. 6. 19:09
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
Én nem értem, feltételezem, te is tisztában voltál vele felnőtt ember létedre, hogy ha terhes leszel, nemigen fogják meghosszabbítani legközelebb a szerződésed, ezen gyerekvállalás elött nem gondolkodtál?
2024. jan. 6. 21:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Kizarolag akkor lehet, de ez a ritka, ha az eltartottnak nincs kuss, es nincs kiszolgaltatva. Ha az eltartott es a masik nem elnek vissza a helyzetukkel.
2024. jan. 7. 02:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha a szules napjan munkanelkuli lettél volna kapnád a gyedet
2024. jan. 7. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!