Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki ha 28 évesen nincs férjem ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha 28 évesen nincs férjem ?

Figyelt kérdés

Nem igazán jöttek össze a párkapcsolataim, lényeg hogy jelenleg nincsen senkim. Vágyom már nagyon egy komoly kapcsolatra.

A környezetemben valahogy nincsenek értelmes emberek. Nem kigyúrt testű , milliomos akárkit szeretnék csak olyan embert akinek vannak céljai és tud gondolkodni . Próbáltam a társkeresőt és egész sok jóképű férfival hozott össze a rendszer ( elsőre csak a képeket látom mielőtt valaki rámtadna) mégis úgy viselkednek, mint akik teljesen lelkibetegek. Pl. Dolgozok , nem írok pár óráig majd kapom az üzenetet hogy jó sok értelme volt ennek . Szerintem

már kicsit én is görcsös lettem . Jobb lenne ha csak alakulnának a dolgok és nem kellene így feszülni ezen. Viszont félek nincs mar idom csak várni az ,, igazira ‘’Nem is a magányosság zavar hanem hogy nem lesz soha családom , mert kifutok az időből .

2024. jan. 5. 23:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Megértelek. 24 évesen hasonló okok miatt meggondolatlanul ugrottam bele egy házasságba. 4 évig tartott.
2024. jan. 6. 07:59
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Én 34 vagyok, nekem sincs. Nem is kell mindenáron. 😁

De sose jutott eszembe hogy ez ciki lenne. Az sokkal cikibb ha valaki húszonpárévesen már elvált, x gyerekkel. Na akkor utána már nehezebb párt találni.

2024. jan. 6. 08:39
 13/20 anonim ***** válasza:
76%

50 évesen sem az.

Házasság? Sehol nem előírás.

2024. jan. 6. 08:51
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem cikk de ha ilyen terveid vannak valóban nem a legjobb megoldás otthon ülni és várni a sült galambot. F
2024. jan. 6. 09:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanez, lassan 30 évesen. Pedig nem vagyok sem hülye, sem szegény, sem csúnya (szerintem) és sajnos sok korombeli nő van hasonló cipőben, mégis csak hülye pasikat fogják ki (velem együtt). Pedig engem se eltartani nem kellett, sem furikázni nem kellett, sem ajándékokkal elhalmozni nem kellett, szóval még a pénzükre se szorulok rá. Az én nagyim kifejezetten nagyvilági gondolkodású, ő azt mondja, azt se bánjam, ha nem lesz férjem (neki sajnos volt egy rossz házassága, de ugye akkor a válás nem volt divat). Nekem a főnököm, aki a vicc kedvéét férfi, jegyezte meg, hogy mi a szakmánkban minden nőnek van gyereke :D
2024. jan. 6. 11:41
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, csak véletlenül elküldte. Szóval pedig pont a főnököm felesége az, aki a férje nélkül sehol se lenne, nekem meg soha nem kellett függnöm egy hímneműtól sem, szerencsére.
2024. jan. 6. 11:43
 17/20 anonim ***** válasza:
69%

Bármilyen furcsa nem akar mindenki megházasodni.

Az nem garancia a hűségre, vagy arra, hogy együtt maradjanak életük végéig.

sok pár van aki anélkül is leél együtt egy egész életet.

Vannak akik elképzelhetetlennek tartanak egy hosszú kapcsolatot házasság nélkül.

Sajnos sok embert el lehet riasztani azzal, ha az elején az ember már ezzel jön. Az elején senki sem biztos ebben.

De ugyanakkor mondani kell , hogy ezek neked elengedhetetlenek.

2024. jan. 6. 11:45
 18/20 anonim ***** válasza:
77%

Figyu...anyám tesója 47 évesen ismerte meg a feleségét, aki akkor 41 volt.Imádják egymást, kb 5 hónapja voltak együtt, amikor összeházasodtak, hamarosan lesz az 1.évfordulójuk (a találkozásuknak) és már megy a lombik program. Néha később jön a szerelem, de ne legyél szomorú, megéri az igazira várni!Te pedig csak 28 vagy.Nem mondom, hogy bőven ráérsz, mert nyilván nehéz lesz egy idő után, de addig is használd ki az időt, építs karriert, mert az házassággal&gyerekkel nehéz lesz.Nyilván furcsa érzés neked, hogy minden barátod házas már, de ne ha hasonlítsd magad hozzájuk!Simán lehet, hogy pár éven belül már válni fognak te pedig akkor már életed szerelmével fogod a nagy napotokat szervezni.Nem éri meg ezen görcsölni. És ha az a célod, hogy 1 éven belül házas legyél, azzal sok fiút elijeszthetsz, mert ők 26-27 évesen (tudom, hogy te 28 vagy, de esetleg ha fiatalabbal jössz össze) még nem tartanak általában itt és ha már 1.randi előtt kikötöd, hogy gyorsan házasság a célod, attól elrohhannak.Azt fontos kikötni, hogy komoly kapcsolatot keresel, nem csak valami szórakozást, amiben valószínűleg megcsal...

Aki meg elkezdi, hogy ilyen idősen hogyan fogod az igazit megtalálni...szard le őket.

Sok sikert!Soha ne add fel!

2024. jan. 6. 18:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Idős anyuka xd
2024. jan. 6. 19:32
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kis túlzással van még min 10 éved szülni uh no para..szerintem ciki amiket írsz..azt hogy mit szeretnel és ebből mi valósul meg az két külön dolog. Sok sikert! Felesleges ezen aggódni ne hagy hogy mások ezzel frusztráljanak. Lehet hogy élettársad lesz, remelem azért nem leszel szomorú.
2024. jan. 6. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!