Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi férne bele nektek?

Figyelt kérdés

A körülmények:

- a barátod/barátnőd egy nagy, összetartó családba tartozik

- a párod szüleitől kb 2-3 órányi útra laktok

- közösen éltek

- legalább 1-1,5 éve együtt vagyok, közösen tervezitek a jövőt, komoly a kapcsolat

- a párod kizárólag úgy utazik haza a szüleihez, hogy pénteken munka után egyből indulás, és vasárnap délután/este indultok csak vissza

Ilyen helyzetben mennyiszer mennél a pároddal családlátogatásra, szülinapozásra, névnapozásra, stb, ha nagyon szeretné minden alkalommal, hogy vele menj?

2024. jan. 4. 23:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Minden héten a 7 napból 3 napot velük van? Ilyennel én nem járnék basszus... Menjen havi egyszer én meg megyek vele félévente egyszer. Ha egy városban laknánk, és csak 6-7 órát venne el a családlátogatás az életünkből, nem 3 napot, akkor mennék én is havi vagy kéthavi egyszer.
2024. jan. 5. 07:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennék ilyen nővel.

Nekem évi max két szülő látogatás fér bele.

2024. jan. 5. 08:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer se. Én a kapcsolat elején tisztázom hogy nem vagyok kíváncsi a családjára.
2024. jan. 5. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:

MINDEN hét úgy telik, hogy péntek délutántól vasárnapig a szüleinél?

Nem lenne ilyen kapcsolatom, az ezer százalék.

2024. jan. 5. 10:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak nem mennék ennyit, de nem is kellene ilyne kapcsolat.

Nekem ket-haromhavonta egy latogatas (ottalvas nelkul, nyomas nelkul) boven eleg. Evi egyszer ott aludni is ok.

2024. jan. 5. 11:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Kb. negyedévente, nekem a máshol alvás már kényelmi kérdés, 2 napra pláne (45 éves vagyok), lehet fiatalon kicsit rugalmasabb lettem volna, de akkor is max. 2 havonta (tehát kb. évi 4-6 alkalom). Karácsonykor/húsvétkor váltogatva a két szülőpár között. A 3-4 napos nyaralás 1 alkalomnak számítana.
2024. jan. 5. 14:21
 17/17 anonim ***** válasza:

16-os vagyok, még egy fontos kiegészítés: ha én is jól érzem a családjával magam, ez erre vonatkozik, és nyilván bármikor mondhatom, hogy most rossz passzban vagyok, nincs kedvem, más programom van stb., most nem megyek. Igyekeznék úgy intézni, hogy mondjuk a szülők/tesó szülinapján ott legyek, de mondjuk ha 3 testvére van, plusz 2 szülő, és mindenkiét külön ünneplik, akkor az már nem fog beleférni az évi 4-6 alkalommal, húsvéttal/karácsonnyal/nyaralással együtt.

A másik kérdés, hogy tőlem függetlenül ő milyen gyakran menne? Mert ha jóval sűrűbben, mondjuk havi szinten, azt nem biztos, hogy hosszú távon jól viselném, hiszen úgy gyakorlatilag minden hónapban fixen 1 hétvége kiesne, amikor lehetnének közös programok, szabadidő, haladni a saját dolgainkkal stb.

2024. jan. 5. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!