Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi férne bele nektek?
A körülmények:
- a barátod/barátnőd egy nagy, összetartó családba tartozik
- a párod szüleitől kb 2-3 órányi útra laktok
- közösen éltek
- legalább 1-1,5 éve együtt vagyok, közösen tervezitek a jövőt, komoly a kapcsolat
- a párod kizárólag úgy utazik haza a szüleihez, hogy pénteken munka után egyből indulás, és vasárnap délután/este indultok csak vissza
Ilyen helyzetben mennyiszer mennél a pároddal családlátogatásra, szülinapozásra, névnapozásra, stb, ha nagyon szeretné minden alkalommal, hogy vele menj?
Nem lennék ilyen nővel.
Nekem évi max két szülő látogatás fér bele.
MINDEN hét úgy telik, hogy péntek délutántól vasárnapig a szüleinél?
Nem lenne ilyen kapcsolatom, az ezer százalék.
Nem csak nem mennék ennyit, de nem is kellene ilyne kapcsolat.
Nekem ket-haromhavonta egy latogatas (ottalvas nelkul, nyomas nelkul) boven eleg. Evi egyszer ott aludni is ok.
16-os vagyok, még egy fontos kiegészítés: ha én is jól érzem a családjával magam, ez erre vonatkozik, és nyilván bármikor mondhatom, hogy most rossz passzban vagyok, nincs kedvem, más programom van stb., most nem megyek. Igyekeznék úgy intézni, hogy mondjuk a szülők/tesó szülinapján ott legyek, de mondjuk ha 3 testvére van, plusz 2 szülő, és mindenkiét külön ünneplik, akkor az már nem fog beleférni az évi 4-6 alkalommal, húsvéttal/karácsonnyal/nyaralással együtt.
A másik kérdés, hogy tőlem függetlenül ő milyen gyakran menne? Mert ha jóval sűrűbben, mondjuk havi szinten, azt nem biztos, hogy hosszú távon jól viselném, hiszen úgy gyakorlatilag minden hónapban fixen 1 hétvége kiesne, amikor lehetnének közös programok, szabadidő, haladni a saját dolgainkkal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!