Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben kellene erősödni a párodnak?
Nem járok edzésre, arra ott a kert. Én végzem a nehéz munkát, ásást, kapálást, a feleségem meg ültetget. Mindketten szeretjük a növényeket. Télen a lakásban is van kb. 300 cserép növény. Ez közös hobbink. Amikor nem ezzel foglalkozunk, csinálom a házimunka fizikai erőt kívánó részét, ő meg a főzést, mosást. A nagy egójával nem foglalkozom túlzottan, ráhagyom, mondjon amit akar, megnyugtatja ha igazat adok neki, (az okosabb enged,) de csinálni meg úgy csinálom, ahogy ésszerű. Egy munkahelyen dolgozunk, így napközben is sokat vagyunk együtt. Ő számítógépen könyvel, én meg a számítógépeket javítom, programozom.
A szex is nagy összetartó erő, sokat gyakoroljuk. A szerelem nem csökkent az évek alatt. Ha egy napra külön kell lennünk valamiért, már alig bírjuk a másik hiányát. Teljesen összenőttünk. Néhány óránál többet nem szívesen vagyunk távol egymástól. Amitől biztos megdöbbentek, még megcsalni is együtt szoktuk egymást. Tökéletes a bizalom, semmi féltékenység! Bolond lenne otthagyni ekkora szabadság mellett, és én sem találnék olyant, akivel jobban összeillenénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!