Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben kellene erősödni a párodnak?
Testben tökéletes nő! Ezzel minden rendben.
A szexre is mindig kapható, ez is tökéletes.
Kitűnően főz, mindenki szereti a főztjét, én is imádom. De semmit nem lehet megkritizálni, mert rögtön megkapom, hogy menjek étterembe, ha nem tetszik. A jó kajái miatt van is sokszor vendégeskedés, amit már nem olyan nagy örömmel veszek.
A gondolkodása is vitathatatlanul nő, na ezzel már vannak bajok. Először is annyit tud beszélni hogy ha árammá lehetne alakítani, elég lenne Budapest közvilágítására.
Túlteng benne az a kényszer, hogy bárki beszédébe belevágjon. Nem kell megvárnia hogy befejezze, a türelme kevés, a mondanivalója meg mindig fontosabb, mint másé. Ha elengedik magukat a barátnőjével, a férfi hangot nem is hallják meg, mintha nem is léteznék.
Komolyabb dolgokról (politika, tudomány) nem lehet vele beszélni, mert rögtön kijelenti, hogy nem érdekli. A fő témája annak találgatása, hogy a környezetében ki, mit, miért csinál, és még inkább, hogy ki mit miért csinál rosszul, bezzeg Ő...., itt jön az öndicséret. Nem buta, az IQ teszten 130-at ért el, csak tökéletes Nő!
Egyébként nagyon imádom, és nincs komolyabb veszekedés köztünk soha. Néha ugyan eszembe jut, hogy egy süketnéma árvát kellett volna feleségül vennem, de a kedvességével mindig levesz a lábamról.
Összefoglalva: a hallgatásban, a kevésbé nagy önbizalomban, beképzeltségben erősödhetne. A fizikai környezetének megismerésében is, hogy tisztában legyen az okokkal és a következményekkel. Ne mindig a házban élő gonosz manók legyenek a hibásak, ha valami nem az elvárásai, hanem a fizika törvényei szerint történik!
7-es vagyok, mire gondoltál kérdező? Csak leírtam egy jó, és tipikus nő gondolkodását.
A többség ilyen, leszámítva, hogy sokan nem tudnak főzni, nincs olyan cuki alakja mint a feleségemnek, és a szexre sem mindig kaphatók azonnal! Mi az ami ebben nem szimpi neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!