Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van összefüggés, vagy csak én látok rémeket?
Figyelt kérdés
Barátnőm elég domináns én meg inkább sub vagyok szexuális téren. Emellett mindkettőnknek etetésfétise van, ami azt eredményezte, hogy nyár óta több, mint 30 kilót híztam. Mivel nem akarok megbetegedni 28 évesen, ezért megbeszéltem vele, hogy januártól elkezdek fogyni, diétázni. Karácsonyra viszont meglepett egy erényövvel (már korábban beszéltük, hogy mindkettőnknek tetszik az ötlet), hogy addig is kiéljük a szerepeinket, amíg diétázok. Viszont ez inkább felerősíti a fétisemet, és barátnőm mintha rá is játszana erre. Már olyan is elhangzott, amikor csorgattam a nyálamat egy étel felett, amit nem lenne szabad ennem, hogy ha megeszem az egész tállal, akkor kienged. Ezen jól össze is vesztünk, azóta ilyet nem mond. De nem hagy nyugodni a gondolat, hogy ez az egész arra megy ki, hogy ne sikerüljön lefogynom. Én látok rémeket, vagy jogosan félek?2024. jan. 2. 21:36
11/20 anonim válasza:
"Tudom, hogy nem szokványos, de azért ne nevezzük betegségnek a fétsieket."
De, mindenfajta fétis valamilyen szintű mentális defekt eredménye. Csak van köztük jó pár, ami nem ártalmas, sőt még izgalmas is lehet a másik félnek is. A 30 kilós hízás nem ez a kategória.
12/20 anonim válasza:
És az nem zavarja egyikőtöket sem, hogy ezzel akár meg is ölhetitek a másikat, de legalábbis biztosra vehető a súlyos egészségkárosodás? Vagy erre nem is gondoltok, esetleg erre még pluszban is izgultok?
14/20 A kérdező kommentje:
#12: De, jelenleg ezért akarok fogyni.
2024. jan. 3. 10:03
15/20 anonim válasza:
14- és egy etetésfétises, domináns partner mellett majd gondolod, hogy le tudsz fogyni?
16/20 A kérdező kommentje:
Próbálkozom, csak egyelőre nem sikerül.
2024. jan. 4. 08:44
17/20 anonim válasza:
Persze, hogy nem, nem is fog, mivel a csajnak az a fétis, hogy éltessen meg hizzal. Fogyni egyébként sem könnyű, pont egy támogató, motiváló partner kellene hozzá. De eza csaj nem az. Azt fogd fel, hogy csak az szeret, aki a javadat akarja. Aki a saját céljait tartja fontosabbank, az csak használ.
18/20 A kérdező kommentje:
Nem a partner a baj a fogyásban, hanem ez: https://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__1..
2024. jan. 4. 08:55
19/20 anonim válasza:
4 hónap alatt híztál 30 kilót? Hogy?
20/20 anonim válasza:
Kérdező, de amiatt alakult ki ez a nagyevés, mert a partnered direkt hízlalt. Egy ilyen mellett nem fogsz lefogyni. Ne legyen igazan, de egy fél év múlva még kövérebb leszel. Ez már az a kategória, hogy orvosi segítséget kellene kérned és mellette elkezdeni mozogni is. Akaraterő, kitartás, motiváció nélkül nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!