Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet összefüggés?
Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon hazajárkálós, és egész hétvégét otthon tölti, mivel messze laknak. Sok veszekedésünk volt már ebből, most ott tartunk, hogy menjen nyugodtan, de ne várja el, hogy én is menjek vele.
Nem tudom mennyire beszéli ezt meg otthon, de az utóbbi időben az apja kb hozzám se szól, ha megyek vele. Eddig azért beszéltetett, mutogatta a projektjeit, érdeklődött. Most el tud telni egy egész hétvége úgy, hogy péntektől vasárnapig ott vagyok náluk, és a köszönésen kívül nem beszélek az apjával.
Lehet összefüggés, vagy csak összeesküvéselméleteket gyártok, hogy berágott rám?
2023. okt. 5. 14:39
1/1 anonim válasza:
Barátnődet kérdezted, hogy miért van ez? Amúgy igen, lehet, ha náluk az az elvárás, hogy a lány barátja többet legyen ott. Talán beszélned kellene velük erről, hogy nem velük van a gond, csak te mondjuk nem tudsz ennyit ott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!