Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20+ éve házas vagyok. Nem érzem a feleségemen, hogy fejlődni szeretne. Már 12-13 mondom, hogy tanuljon, képezze magát, de neki minden jó így ahogy van. Hogyan lehet egy embert, és vele együtt a házasságot is felrázni?
#9!
Pont határeset a 6 órai munka, lesz nyugdíja. Ha addig el nem törlik.
Kérdésre válaszolva: Mintha magam írtam volna, csak én léptem időben. Sokkal jobb nélküle mint vele. Előre nem tudtam lépni mert állandóan vissza húzott minden téren. Nyaralni nem mentünk sehova, csak dolgoztam és ennyi. Kilátástalannak láttam a jövőnket olyan hozzáállásal amit ő mutatott. Beszéltem vele a problémámról de semmi nem történt. Pedig az elején nem ilyennek ismertem meg. Elváltam tőle, azóta házam, autoim 3 db és új nőm van. Boldog vagyok. Válás után kis idővel azon gondolkodtam hogy tudtam vele ennyi savanyú időt eltölteni. Évente többször járunk nyaralni külföldre, több mindenre fussa mert igaz annyit keresek mint akkor de mégis hasznosabb dolgokra költjük a pénzt. Akkor csak volt és ennyi, de nem jutottunk előrébb. Azóta már bánja, de nem érdekel. Egy dolgot tudsz te is csinálni, elválni tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!