Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Elkezdtünk szexelni a barátommal, de egyszer csak nagyon mérgesen rám szólt, hogy tegyem szét a kuv@@@ lábamat, és ez nekem nagyon nem tetszett. Még azt is mondta, hogy ha rá nem hallgatok, meg mindenben mást csinálok amit ő szeretne (ezt nem a szexre értem, hanem úgy az életre), akkor mehetek fel is le is út.
2024. jan. 1. 20:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%

Mi a kérdés?

Egy idióta, erőszakos, leuraló parasztot kezdesz megismerni. Erre vágysz?

2024. jan. 1. 20:26
 2/13 anonim ***** válasza:
16%
Hány évesek vagytok? Szerintem ez nagyon tini kategória.
2024. jan. 1. 20:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"egyszer csak nagyon mérgesen rám szólt, hogy ..."

Abban a percben felálltam volna, és vége. Dehogy szexeltem volna vele! És már rég túl lennék azon, hogy vele foglalkozzak.

2024. jan. 1. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Tajparaszt, gratulálok a párválasztásodhoz

Legközelebb ököllel bebasz egyet

2024. jan. 1. 20:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez valóban egy paraszt.
2024. jan. 1. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj. Mi tart vissza?
2024. jan. 1. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd kipofoz a házbol ha neked nem megy szakitani majd ő tesz rola hogy menjen.
2024. jan. 1. 20:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a kérdés nem valós, csak egy szimpla incel teória ami azt hivatott bizonyítani, hogy a nőknek igenis a "patkánylelkű" de helyes férfiak kellenek, mint azt tegnap megtudtuk.

Én szerintem nincs épeszű nő, még akkor sem, ha az önbecsülése a béke segge alatt van, akiben ezek után felmerülne a folytatás gondolata.

2024. jan. 1. 20:52
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
8-Burgonya, ne becsüld le a nőket:-D
2024. jan. 1. 20:54
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Mit nem értesz? Mev akart baxni. Már az sem jó? Ilyen a stílusa, na bumm. Szerintem.meg egy idióta kis tinipicsa vagy. Semmi több. Talál majd jobbat.
2024. jan. 1. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!