Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire buta a párom?

Figyelt kérdés
van egy problémám a párommal voltunk vásárolni és szerettem volna venni több húst csirkemell csirkecombot csirke szárnyat körülbelül egy hat hét kilóra gondoltam és amikor a párom meglátta elkrzdett pánikolni hogy nézem meg a lejárási dátumot én meg normális esetben mindig megnézem de hiába is nézem ha fagyasztoba van beletéve a hús akkor az le van fagyva és nem tud meg rohadni vagy megromolni és nagyon féldegesített vele mert úgy jött le hogy ennyire buta hogy ehhez nem tudjaés azt mondta hogyha lejár öt nap múlva akkor hiába teszed be a fagyasztóval én meg erre annyira felkaptam a vizet megkérdeztem tőle hogy ügyes most nem mondod komolyan tényleg ezt gondolod most viccelsz odamentem a hentes helyzet már saját magamat és megkérdőjeleztem hogy hülye vagyok és megkérdeztem tőle hogy hülye vagyok és azt mondta ugyanazt amit én hogy nem fog tönkre menni a hús le van fagyasztva

2023. dec. 30. 22:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
11%

Mindenáron kötelező azt a fajta húst ennetek? Pont olyan mennyiséget?

Ismeritek azt a szót, hogy kompromisszum? Ki írja elő nektek, hogy hogyan éljétek az életeteket az ünnepek alatt?

Mindkettőtök szülei élnek és meghatározó lenne az ő mintájuk a TI(!) kapcsolatotokban?

2023. dec. 31. 06:46
 12/19 Noren1989 ***** válasza:
70%

Mindezt egy mondatban.

A vessző elfogyott, nagybetű meg sosem volt.

Noshàt, ha vagy 70% akció lenne a csirkére, és soha többet nem lehetne kapni, akkor talàn (!?) még érteném, h miért kell belőle 6-7kiló.

De így, h màsodikàn nyitva lesznek a boltok és frissen lehet kapni....

2023. dec. 31. 08:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A fagyasztóban is megromlik, csak sokkal lassabban.

De ha nem tartod ott hónapokig, akkor addig nem lesz sok baja.

Ellenben mindketten túlreagáltátok a dolgot, de nem is kicsit!

2023. dec. 31. 09:07
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
Igen, buta. De nyugi, te is buta vagy, mert nem tudsz írni.
2023. dec. 31. 10:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Írásjelekről hallottál már? Ha nem, mindenképp nézz utána, remek téma!
2023. dec. 31. 13:43
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Fagyasztóban sem áll el korlátlan ideig a hús.

Egyébként a lejáratot úgy adják meg, hogy -18 fokon kell tárolni, otthon nem biztos, hogy ilyen hideg a mályhűtőd.

2023. dec. 31. 20:04
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
de ő nem mályát, hanem mellyét vette!
2023. dec. 31. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
53%
Ne nyifogj már itt. Örülj hogy van párod! Vagy dobhatod is, és maradhatsz egyedül, mint én a rusnya incel fejemmel.
2024. jan. 10. 23:28
 19/19 anonim válasza:
Te sem élesebb kés 😂😂
2024. jan. 21. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!