Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire buta a párom?

Figyelt kérdés
van egy problémám a párommal voltunk vásárolni és szerettem volna venni több húst csirkemell csirkecombot csirke szárnyat körülbelül egy hat hét kilóra gondoltam és amikor a párom meglátta elkrzdett pánikolni hogy nézem meg a lejárási dátumot én meg normális esetben mindig megnézem de hiába is nézem ha fagyasztoba van beletéve a hús akkor az le van fagyva és nem tud meg rohadni vagy megromolni és nagyon féldegesített vele mert úgy jött le hogy ennyire buta hogy ehhez nem tudjaés azt mondta hogyha lejár öt nap múlva akkor hiába teszed be a fagyasztóval én meg erre annyira felkaptam a vizet megkérdeztem tőle hogy ügyes most nem mondod komolyan tényleg ezt gondolod most viccelsz odamentem a hentes helyzet már saját magamat és megkérdőjeleztem hogy hülye vagyok és megkérdeztem tőle hogy hülye vagyok és azt mondta ugyanazt amit én hogy nem fog tönkre menni a hús le van fagyasztva

2023. dec. 30. 22:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Ennyire. Amúgy tényleg nem kispályás ostoba....
2023. dec. 30. 22:51
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfogadsz két dolgot:

1. Ezt nagyon túlreagáltad, mivel nem mindenki van otthon a konyhában, aki nem rakott még el fagyasztóba húst, az nem biztos, hogy tudja ezt, hogy úgy tovább eláll.

2. De igen, meg tud romlani fagyasztóban is. Állott tud lenni a hús egy idő után. Nyilván függ attól, hogy milyen, de például darált hús és sütnivaló kolbász pár hónap alatt megromlik még a fagyasztóban is. Szerintem a csirke is megtud, csak mondjuk nem 2-3 hónap alatt, hanem mondjuk 7-8 hónap alatt.

2023. dec. 30. 22:52
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Ez miért szex?

Minek telerakni a fagyasztót valamivel, amivel mindig tele a bolt?

Szombat este 11 van. A boltok nagy része mondjuk 6kor bezárt.

5 órája tényleg ezen idegeled magad?

A te párod, te választottad, te élsz vele, mi döntsük el, hogy hülye-e?

2023. dec. 30. 22:56
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
😮😮😮
2023. dec. 30. 22:58
 5/19 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező gondolom lány vagy. Így te tudod, hogy milyen gyakran kell fék folyadék cserélni?
2023. dec. 30. 22:59
 6/19 anonim válasza:
100%

Nőként kérdezem. Hogy lehet ennyire túlreagálni valamit?

Egyébként afagyasztóban is meg tud romlani a hús ha sokáig van ott.

2023. dec. 30. 23:27
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Olyanokról hallottál már, hogy mondatok, írásjelek, helyesírás, nyelvtan? Ezek azért kicsit alapabb dolgok, minthogy a fagyasztóban meddig áll el a hús.
2023. dec. 30. 23:43
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
A párodnak üzenem: MENEKÜLJ!
2023. dec. 31. 00:06
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Na most Mucikám, pipi husi így vagy úgy, hagyjuk a hajcihőt, lássuk, megeszi-e! Na már most ha ínyére lesz, belátja-e, ha nem kell neki, kidobod-e?
2023. dec. 31. 00:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Elzsibbadt a szemem
2023. dec. 31. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!