Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért haragszom minden apróság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért haragszom minden apróságért a páromra?

Figyelt kérdés

Az utóbi 2 hétben eldöntöttem, h kiállok amellett amit én is szeretnék és nem csak alkalmazkodom. Ami azt jelenti, h kimondom, h éppen mit szeretnék nézni vagy éppen azt akarom h főzön nekem teát, vagy játszunk. És mindig elutasítás lesz a vége. És ez bosszant.

Ma mikor haza értem vettem neki csoki, ráhangolodás képen, meg összeakartam vele bujni, de aludt. Majd mikor felkelt, megkérdeztem,h nincs e kedve megnézni vmit. (Meg h vettem neki sok csokit)

Na és a válasz az volt,h most ő streamet akar nézni. (Nem nézte csak telefonozott kb) erre én lefeküdtem aludni. Nem aludtam de hozzá sem volt kedvem.

Ő ekkor játszott és meg akkor elkezdtem olvasni.

Meg van egy olyan story az emlékemben, h az egész karácsonyi napokat végig aludtuk, kivéve amikor a családdal kellett lenni ami pár óra volt.

Alvás előtt ő játszani akart a családdal, de velem nem. Vagy nem tudom. Úgy közöltem vele,h most h vége a családi programnal jó lenne teázgatni, filmezni meg jatszani. És rákérdezed h játszani? Mondtam ja, de akkor felejtsd el csak én elképzelésem az estéről.

Előző este meg eset hó és mikor felkeltünk éjszaka megkérdeztem,h nem e megyünk ki szánkozni és az mondta h nem. Rá kb 1 órára ő megkérderdezte,h nem e megyünk ki sétálni a hóba. Ekkor már én nem akartam kimenni, de kimentünk hógolyozni.

Na szóval ezek az apróságok ami az utóbi pár nappa történtek.

Jogos a sértödőtségem? H bármit akarok, nem lesz úgy

2023. dec. 30. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Miért vagy vele?
2023. dec. 30. 20:16
 2/8 A kérdező kommentje:

Mert amúgy szeretem. Irtó aranyosan tud nekem bokolni meg hozzám bújni. És mindig a kedvemben akar járni, ha ő is azt akarja. Ezek a gondok már lehet,h a 3 év együtt lét miatt vannak.

Mert múltkor simogattam az egyik plusét amit vettem neki, és elvette,h ne őt simogassam hanem őt. Cuki volt de akkor a plust akartam épp. Másnap meg venni akart nekem egy ugyan olyan plust, de már ezzel megutáltam a plusöket és nem kellett. De elv azért vette el mert h alapból venni akart nekem egy plüst, mert h egy pinkgin volt és a pingvinek párban a jók

2023. dec. 30. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Már igazából nem szereted. Ez csak ragaszkodás, akármit csinál most már soha nem lesz neked elég...
2023. dec. 30. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
infantilis hülyegyerekek vagytok, ja és nem szereted
2023. dec. 30. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"én akkor a plüsst akartam simogatni"

És te minek simogatsz egy plüsst? Az jó neki, érzi vagy mi? És mi volt az, pinkgin? Az micsoda? És ugye simogattad holott megutáltad a plüssöket.

Osztom a 4es véleményét.

2023. dec. 30. 21:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Mert olyan puha 😂 te sosem sigotál meg egy puha plust? Vagy vmit aminek jó volt a talintása?
2023. dec. 31. 03:26
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg nem rossz ez a párkapcsolat és igaza van legyen kis barátja a pingvinek!
2023. dec. 31. 05:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem dedós vagy és fogalmad nincs róla,mit jelent az a szó,hogy probléma...
jan. 1. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!