Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy se veled, se nélküled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy se veled, se nélküled kapcsolatból hogy tudnék kilépni?

Figyelt kérdés
Nincs hivatalos párkapcsolati forma. Minden történik, ami egy kapcsolatban szokott. A szex páratlan, se neki, se nekem nem volt soha senkivel ilyen, szerintem ez a nagybetűs szex. Csomó helyre járunk, mègis hiányzik nekem a hivatalosság. Kezdek beleesni. Azt érzem, úgy sem lesz ebből ennél komolyabb. Mindig elhatározom, hogy ez lesz az utolsó, megmondom neki másnap. De nem megy, minden találkozó után jobb vele. Minden természetesen jön mellette. Mégsem érzem,hogy ez hosszútávon tartható. Majd eldob egy szerelemért hirtelen,mint egy rongyot. Mit tegyek és hogy tegyem?

2023. dec. 30. 13:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

LOL, de hát most sem fényes a helyzet:

"Még sose voltam ennyire önazonos senki mellett, mindig csak elnyomtak."

<----->

"Nem lett kimondva,hogy ez most mi is."

"Kezdek beleesni. Azt érzem, úgy sem lesz ebből ennél komolyabb. "

"Majd eldob egy szerelemért hirtelen,mint egy rongyot."

Ő tudja nagyon jól, hogy oda vagy érte, azt akarta elérni jó reggelt! Azért visz programokra, hogy ne lépj ki a viszonyból. De egyáltalán nem néz másnak valójában, mint egy üríteni való tartálynak. És igen csak addig míg nem jön más, akibe ő zúg bele.

Igazából azt se tudod, hogy van-e több szexpartnere rajtad kívül és azt írod, hogy nem vagy elnyomva... Jó, de ki vagy használva.

Legyen már egy kis önbecsülésed kérdező. Vess végett a szexkapcsolatnak minél előbb.

2023. dec. 30. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:
26%
take it easy, vedd lightosabbra sztorit ahogyan a kedves kis hölgy, ne görcsölj, mert ezzel a feelinggel ponstosan azt rántod be amitől menekülnél, szóval csak lazulj, csillezzél hidd el, hogy sokkal jobban éreznéd magad, ha nem feszülnél erre a témára rá..
2023. dec. 30. 14:45
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Hogyan tudnál kilépni?

Ha tényleg ki akarsz lépni, nagyon egyszerű. Megmondod, hogy neked ez így kevés, nem pálya, nem ezt szeretnéd.

Megmondod, hogy te ezennel lezárnád, ne keressétek egymást többé.

Tartsd magad a döntésedhez, a saját életed felett neked van nagyobb hatalmad, nem neki.

2023. dec. 30. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha van rá kapacitásod, próbálj ismerkedni "mellette". Itt jól megkapod, hogy zárd le és legyél szépen egyedül. Aha... Ha egy ilyen után teljesen egyedül maradsz, rosszul leszel. Ha majd csak ezt követően kezdesz el ismerkedni és jönnek a pofonok (jönni fognak), hogy ehhez képest mindenki(vel) harmatgyenge, az tartósan le tud hozni az életről. Inkább keresd mellőle a megfelelőt, nem lesz könnyű megtalálni így sem, de könnyebb, mint magányosan, letörten.
2023. dec. 30. 18:18
 15/15 anonim ***** válasza:

14 - Csak akkor kell szakítani, ha többet látni se akarja, és jobb lesz nélküle. Akkor meg miért lenne letörve?

De itt nem ez a helyzet.

Szerintem a kérdező elköteleződést szeretne, lehet, hogy először összeköltözést. Mindent meg tudnak beszélni, ha akarják.

2024. jan. 1. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!