Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok nő mért marad évekig egy bántalmazó nárcisztikus férfi mellett? És úgy veszem észre még élvezik is.
Dehogy élvezik, szenvednek mint a kutya. Úgy megvannak bolondítva, hogy a saját mivoltukat megkérdőjelezik. Férfiaknál szintén úgy működik.
Még miután meg is szabadultak tőle, értsd vége a kapcsolatnak akkor is a markukban tartja őket a bántalmazó fél. Pszichológus talán tud segíteni rajtuk, de csak talán.
5
Turbókeresztény családban nőttem fel, és rengeteget mozogtam ilyen körökben. Tudok egyet s mást. 😉
Persze, tök nagy élvezet attól rettegni, hogy egyszer agyonszurkál. Szerinted hogy lehet tőle megszabadulni? Mert magától nem megy el. Elválni el lehet, de jogilag nem tehetem ki a saját ingatlanomból, ahová be van jelentve. Illetve el tudom képzelni, hogy milyen bosszút állna, ha beadom a válást. Szökjek el én a gyerekkel, otthagyva neki az ingatlanom? Aztán merre tovább? A gyed-ből élve pereskedjek évekig?
Igazából a legélhetőbb megoldás, ha az ember hallgat, kerüli a konfliktusokat, és reméli, hogy végre felszed valami nőt, aki elviszi és megszabadít tőle. De nem kell senkinek.
És nem, nem egy pár hét után estem teherbe. A kapcsolat elején, ÉVEKIG meg tudta magát játszani. 3 év után lett esküvő, 2 évvel később gyerek. Onnantól, hogy terhes lettem, kiszolgáltatott helyzetbe kerültem, hetek alatt változott meg minden.
A saját anyja nem hiszi el róla, hogy a négy fal között hogy viselkedik velem. Pedig volt ideje kiismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!