Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon sok nő mért marad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok nő mért marad évekig egy bántalmazó nárcisztikus férfi mellett? És úgy veszem észre még élvezik is.

Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 11:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
6 - szánalmas a fröcsögésed. Azért az erkölcsi romlásért, ami ellen a kereszténység küzd, de pont a keresztényeket teszed felelőssé. Liberális elmeroggyant.
2023. dec. 30. 13:57
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

22

Csak úgy sugárzik belőleg a krisztusi szeretet. :D

2023. dec. 30. 14:04
 23/28 anonim ***** válasza:
53%

A kereszténységnél mocskosabb métely nem sok van a világon.

Talán csak a szcientológia és az iszlám. :)

2023. dec. 30. 14:08
 24/28 anonim ***** válasza:
83%

22

Egyébként nem magát a kereszténységet teszem felelőssé, hanem a véresen konzervatív világszemléletet, ami bizony gyakori a keresztények körében. Ha ehhez párosuk egy adag valláskárosultság, akkor tádáá, kész is a behódoló anyuci, zsarnok apuci kombó, és még csodálják is az emberek, hogy milyen remek pár.

Ezer ilyet láttam.

2023. dec. 30. 14:11
 25/28 anonim ***** válasza:

Itt mindenki azt hiszi, hogy a bántalmazó kapcsolat azt jelenti, hogy odaver, ha rossz napja van.

Kapaszkodj meg: nálunk soha nem csattant el egyetlen pofon se! "Csak" lelki terror, zsarolás, fenyegetőzés, elszigetelés, anyagi kiszolgáltatottság, stb... Az utóbbit sem úgy kell elképzelni, hogy nem dolgoztam. Sőt, többnyire őfelsége nem talált az igényeinek megfelelő munkát (semmit se kell csinálni és jól fizet). Viszont mindig nála volt a bankkártyám, a mobilok, átállította a pin kódot, megbabrálta a netbankot, hogy csak ő tudjon belépni az ő mobiljáról. Egyedül a házat nem hagyhattam el. Mindenhová hozott-vitt kocsival. Dolgozni, ügyet intéztni. Ráért... Én kerestem, ő elköltötte.

Oldalakon át lehetne írni, hogy jutottunk idáig.

A külvilág ebből annyit látott, hogy mindenben kiszolgál, mindig ő fizet, fogja a kezem, hoz-visz, virágot vesz, úgy kezel, mint egy hercegnőt. (A terrort meghagyta otthonra...)

A saját anyám ellenem fordult és engem nevezett idegbetegnek meg túlérzékenynek, mikor mondtam, hogy válni akarok, de félek tőle.

2023. dec. 30. 14:55
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát pl az anyám azért tűrte 20 évig mert egyrészt nem volt hova mennie mivel nem volt pénze

Másrészt az apja is verte szóval ezt szokta meg

Harmadrészt engem nem akart nevelni ezért inkább ott maradt ahol nevelnek helyette

2023. dec. 30. 16:40
 27/28 anonim ***** válasza:

Na, a ballást idehozni baromira kell, hogy arcod legyen.

A fundamentalista vallásos közegek (legyen ez keresztény, muszlim, zsidó, vagy valami egyéb szekta), tipikusan tele vannak abúzív kapcsolatokkal.

Miért is? Mert ezek a csoportok mind ugyanarra a kaptafára épülnek.

Bizonyos embereknek megkérdõjelezhetetlen hatma van. A dogmák nagy része arra épül, hogy legyél szubmisszív, ne bízz kívülállókban.

A csoport sokat vár el, az életed minden aspektusát behálózza. A testi fenyítés normalizálva van, és az egész egy körforgás, a szülõk a gyereket a gyerek felnõve az õ gyerekeit és feleségét veri.

És ja, azt a valláskárosult szó helyett nyugodtam mondhatunk agykárosodást is.

Kimutatták, hogy a fundamentalista vallásos embereknek szervi sérülési vannak, azoknál a területeknél, amik a kreativitásért, gondolkozásbeli rugalmasságért, azaz hogy új információkat értelmezzen, új adatokból következtetéseket vonjon le.

[link]

Azaz vagy eleve agykárosult embereket toboroznak, vagy a vallási fundamentalizmus okozza a károsodást.

Durva mi?

2023. dec. 30. 18:13
 28/28 anonim ***** válasza:

Minden vallás undorító!

Buddhizmust kivéve! (Itt nem kell hinni, mert tapasztalsz).

Minden más undoritó maffia!

2023. dec. 30. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!