Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg csak így működne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak így működne egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Feleségemmel 18 éve vagyunk együtt.

Már a harmadik éve annak, hogy nullára csökkent a szex, de már előtte is nagyon ritka volt, ami annyit jelent, hogy 3-4 havonta volt szex.

A feleségemnek nem tűnik fel, hogy nincs szex.

Sokszor beszéltem vele a problèmáròl, de nincs változás.

Nem szűrke az életünk, hiszen színházba, moziba, kirándulni is járunk,ha az időnk engedi,szòval, vannak közös programjaink.

Viccelődünk egymással és vannak vitáink is, mint bármelyik kapcsolatban.

A feleségemnek az sem tűnik fel, hogy már szenvedek attól, hogy nincs közöttünk testi kapcsolat.

Persze nem fogja senki bevallallani ha lenne szeretője, de megkèrdeztem tőle, hogy esetleg azért nem akar már velem semmit, mert van egy harmadik?

Azt válaszolta, hogy ne kérdezzek hülyeséget és ne kombinàljak.

Amúgy meg mindent megteszek érte,és ő is értem,hiszen sok terhet leveszünk egymás válláròl csak sajnos a szex nem

működik.

Úgy érzem, hogy neki egyáltalán nincs szüksége rá,pedig ő azt állítja, hogy neki is hiányzik, de a valóság nem azt mutatja, hogy szüksége lenne rà.

Más is èl ilyen kapcsolatban?

Tudom sokan azt javasolják, hogy ők ilyen helyzetben már règ elvàltak volna, de akkor ennyi erővel az első komolyabb veszekedés is ok a válásra, hiszen az már megingatja kapcsolatot, főleg ha elcsattan egy pofon.

És pedig az első pofon után sem lépnek ki sokan a kapcsolatbòl.

#Szex nélküli házasság.
2023. dec. 29. 08:32
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
66%
Na, akkor elég egyértelmű a helyzet.
2023. dec. 29. 10:55
 22/42 A kérdező kommentje:

#21 Hát az.

Csak én nem más nőnél akarom keresni a szexuális boldogságot, hanem annál, akit elvettem feleségül, és akit rettenetesen szeretek.

Mással való szex az viszont érzelem nélküli, nincs benne vonzòdás,romantika szerelem, kèmia.

Csak megtörtént és kész.

Persze jobb mint a házasságon belüli nulla

szex.

Rohadtúl rossz érzés.

2023. dec. 29. 11:04
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nulla a libidóm. Több tényezős. A párommal volt egy nagy gondunk amit látszólag megoldottunk de nekem kb most kezd úgy lenni a fejemben hogy elfogadtam és megbocsátottam (nem megcsalás). Aztán ott van a szar életmódom, nem sportolok, este eszem egy nagyobbat amikor hazaérek és egyből csak feküdni akarok. Na meg a stresszes munka ahol a sok g.eci kolléga miatt sírok néha a mosdóban.

Neki is biztos van valami baja.

2023. dec. 29. 11:05
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező , nagyon rendes és maximálisan kitartó vagy.De ha az asszony sajat maga javasolta hogy keress vkit akkor legalább alkalmait kereshetnel.
2023. dec. 29. 11:49
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
A libidót nem lehet erőltetni. Ha ő nem kíván, akkor ez van.
2023. dec. 29. 11:51
 26/42 anonim ***** válasza:
72%
Egy hétvégi út, nyaralás, tehát kis környezetváltozás, kirobbanás a mindennapokból sem volt soha jó hatással a hozzáállására?
2023. dec. 29. 13:12
 27/42 A kérdező kommentje:

Az az érdekes, hogy nem.

Csúnya amit írni fogok, de valahol arra szàmìtottam,hogy ha kilelunk a szürke hétköznapokból és szervezek programot a hétvégékre, akkor hátha újra közelebb kerülünk egymáshoz, és ő is feloldottabb lesz, de nem így történt.

Sok helyen voltunk, kirándulni, kikapcsolódni, de ő nem vette észre, hogy mindezt értünk teszem. Vagyis folyton azon "dolgozom" évek óta, hogy megmentsem a házasságunkat és most önző leszek azért is, hogy helyre álljon a szexuális életünk.

Egy beszélgetés során ezt is megemlìtettem neki, hogy nem véletlenül születtek meg a kirándulás ötletei, mert éppen azért, hogy ismét közelebb kerüljünk egymáshoz.

Már ott tartok, hogy magamban keresem a hibát.

Persze én sem vagyok ártatlan bárány és nem vagyok tökèletes, ezzel tisztában is vagyok, mert nem csak ő a hibás mindenért, de abban igen, hogy a szex nullára csökkent, mindenféle próbálkozásom ellenére.. Erőltetni sosem erőltettem felé önmagam, hogy márpedig elégítsem ki és kész.

Annyi mèg( és ez ő mondta el) hogy az előző kapcsolatában verte a volt pasija, mert nem akart szexelni vele.

Megkèrdeztem tőle, hogy ott sem volt szex?

A válasz a nem volt.

Az volt a baja a volt pasival, hogy mindig dugni akart.

Szerintem a párom aszexuális,de ezt mondtam neki is, de nem ismeri el.

Àllìtása szerint, ahogy már írtam, neki is hiányzik a szex, de mégsem akar tőlem semmit.

Amúgy ő teljesen jól érzi úgy magát ahogy élünk, mert látszik rajta, hogy nem zavarja, hiszen viccelődik, bohòckodik, csak engem feszít szét a bánat és a kielègìtetlensèg.

2023. dec. 29. 13:38
 28/42 anonim ***** válasza:
Parterapia segíthet kérdező, lehet már irta más is.ugyanis még fiatalok vagytok éveket leeélni szex nélkül...Nálunk épp fordított helyzet volt én nőként kívántam a szexet a férjem nem.Vegül sikerült megbeszelni és ő is megtett mindent a házasságot, de hosszú volt az út odáig.
2023. dec. 29. 13:51
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, azért arra kíváncsi lennék, hogy azt hogy lehet megbeszélessel megoldani, hogy valaki nem kívánja a párját.
2023. dec. 29. 13:53
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi segítség is kellett+ az is hogy ő is akarja hogy folytassuk.De nem én vagyok a kérdező😃
2023. dec. 29. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!