Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 éves igazi szerelem kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 éves igazi szerelem kapcsolat tönkre mehet betegség miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve csodálatos kapcsolatunk volt gyermekünk saját házunk stb.. első szerelem részemről. Párom elkezdett furcsán viselkedni először túl ragaszkodó, féltékeny lett (a megszokottnál sokkal jobban) aztán egyik napról a másikra kidobott azt mondta mádt szeret(egy nem létező személyt) kiderült hogy mentális problémája lett egy trauma miatt. Próbálkozom minden rossz ellenére vele maradni hiszen most beteg, de folyton tadzít magától nem szól hozzánk mád nőt hisz övének és már nem bírom elviselni! 2 napja eljöttem tőle de nem bírom feldolgozni hogy egy ilyen különleges kapcsolat így érhet véget és nem is tartom korrektnek részemről sem hogy ott hagytam, de ő nem akar engem, viszont néha mondja hogy én vagyok a mindene de ez csak 10-20 percig tart. Ezzel még jobban elbizonytalanít! Az is félő hogy találkozik is mással de betudnám a betegségének! Nem tudom hogy helyes-e! Teljes zavar van a fejemben.

2023. dec. 28. 17:43
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Azért engedték ki mert a testvérei saját felelősségre kihozták, azzal az indokkal hogy majd ők keresnel magán orvost neki, karácsonykor ne legyen egyedül. Nyilván nem kerestek orvost és nem is hisznek benne hogy betegségről van szó! Azt hiszik mindíg ilyen volt csak magában tartotta! A kislányunk már nem szeretne találkozni az apukával, ezért vagyok nehéz helyzetben, és a családjával sem rózsás a kapcsolatom. Hatalmas a nyomás rajtam! Nyilván elfogadom ha vége, azt nem fogadnám el ha úgy érne véget hogy nem is gondolja így csak nincs tudatánál. Fontosabb hogy jól legyen minthogy velem legyen! Köszönöm a jó gondolatokat!
2023. dec. 29. 01:12
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Jó buták a testvérek! Egy mentálisan beteg embernek kezelés kell! Ha meg ráadásul nem is keresnek neki maganorvost sem, az ugyanolyan, mintha egy fizikailag beteg embertől tagadnak meg az ellátást.
2023. dec. 29. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!