Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éves igazi szerelem kapcsolat tönkre mehet betegség miatt?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve csodálatos kapcsolatunk volt gyermekünk saját házunk stb.. első szerelem részemről. Párom elkezdett furcsán viselkedni először túl ragaszkodó, féltékeny lett (a megszokottnál sokkal jobban) aztán egyik napról a másikra kidobott azt mondta mádt szeret(egy nem létező személyt) kiderült hogy mentális problémája lett egy trauma miatt. Próbálkozom minden rossz ellenére vele maradni hiszen most beteg, de folyton tadzít magától nem szól hozzánk mád nőt hisz övének és már nem bírom elviselni! 2 napja eljöttem tőle de nem bírom feldolgozni hogy egy ilyen különleges kapcsolat így érhet véget és nem is tartom korrektnek részemről sem hogy ott hagytam, de ő nem akar engem, viszont néha mondja hogy én vagyok a mindene de ez csak 10-20 percig tart. Ezzel még jobban elbizonytalanít! Az is félő hogy találkozik is mással de betudnám a betegségének! Nem tudom hogy helyes-e! Teljes zavar van a fejemben.2023. dec. 28. 17:43
11/32 anonim válasza:
Biztos hogy ez egy betegség, nem pedig valóban egy masik nő?
Mert ha betegség, akkor nagyon fontos lenne hogy kezeljék!
12/32 anonim válasza:
Egyébként kérdésedre a válasz, igen. Tönkreteheti egy 8 éves kapcsolatot az egyik fél mentális betegsége. De egy új nő felbukkanasa szintén.
13/32 anonim válasza:
A legjobb lenne, ha rá tudnád venni, hogy forduljon pszichiáterhez.
14/32 A kérdező kommentje:
Nem játsza meg magát, 9 napig volt korházban, valóban beteg. A további kezelést ünnepek után kapja meg. Attól félek, mire helyre jön mentálisan valóban eltávolodik tőlünk és már akkor sem lesz jó kapcsolatunk! Ilyen lehet? Amikor jobban van keres és érzem hogy szeret tettekben és szavakban is egyértelmű aztán jön nála az a gondolat hogy ő többre hivatott és azt hiszi hogy egy hercegnő a párja és keresi is őt! Illetve időutazásról hablatyol és teljesen más embernek tűnik! A betegsége neve skizoeffektív zavar
2023. dec. 28. 18:41
15/32 anonim válasza:
Ne keverd össze a beteg állapotát az egészségessel. Ha beteg, akkor kezelés kellenek, valószínűleg egész életében. Ez nem olyasmi, amiből ki lehet gyógyulni, de gyógyszerekkel szinten lehet tartani
Ha jobban lesz, akkor máshogy látja majd a világot.
16/32 anonim válasza:
10 Mentálisan megbetegedhet egy depressziós ember, ha nem megfelelő kezelést kapja, és részt vesz hipnotizáláson és irányítani akarják az emlékeit.
17/32 anonim válasza:
*irányítani, törölni és újra rakni akarják az emlékeit. A legtöbbször ezoterikus a magát pszichomókusnak mondott egyén. Tévesen, mivel a szereplők hallgatnak, ésx nem adnak információt, a beteg meg ugye nem tudja elmondai, skizoefectiv zavarra próbálják fogni az állapotát. Nagyon hallgat a kérdező az ezoról, pedig a fazonnal tuti, hogy történt ilyen. Érezni is rajta.
18/32 anonim válasza:
16-butasagokat írsz, a depressziós már eleve mentálisan beteg,a hipnózist meg ne keverd ide.
19/32 anonim válasza:
* Érezni is rajta és valaki újra akarta rakni az elméjében a múltját. Abszolút le jön a fazonról. Csak értelmezni kéne a mondandóját. Keres, valakit elveszített a fazon egy másik nőt, de azt nagyon, és az nem a kérdező az.
20/32 anonim válasza:
18 "a depressziós már eleve mentálisan beteg"
A hipnózist meg bizonyos zárt okkult körök is használják-némely áldozatra, és emlékek törlésére. Tudom, mert egy darabig utána kotortam.. A fazon tökéletes példája az ilyen személynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!