Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 éves igazi szerelem kapcsolat tönkre mehet betegség
miatt?
Jó, kérdező, ne hallgass ilyenekre, akik maguk is segítségre szorulnak.kitartas neked!
2023. dec. 28. 18:55
Ez egy komoly mentális betegség, ha a a gyógyszerektől sem lesz tünetmentes a férjed, akkor sajnos tönkremehet a kapcsolatotok.
2023. dec. 28. 19:14
23/32 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy gondolhatjátok hogy én próbáltam akármit is csinálni az elméjével. Nem is hallottam még ilyenről és nem is hiszek benne! És ő talált rám 8 évvel ezelőtt szóval ő akart engem saját akaratából! Nagyon bízom benne hogy minden rendben lesz.
Kérdező, hagyd ezt a holdkorost a hipnozissal. Pszichiáterre van szüksége a férjednek. Ha már megállapítottak a betegséget és kezelési is kap, az már jó irány.
2023. dec. 28. 20:35
A hülyékkel ne foglalkozz.
Viszont ha a férjed ennyire súlyos lehet ki se kéne jönnie amég nem állítják be a gyógyszerét. Amit irtál az nagyon durva, képes lesz és elindul megkeresni a "hercegnőjét", ne adj isten még legyőzendő sárkányt is lát közben. Nem is értem miért engedték ki. Ez senkinek se jó, legkevésbé neki!
2023. dec. 28. 20:54
25-nekem is fura, hogy kiengedtek. Nekem van egy bipoláris ismerősöm, ő hónapokig volt kórházban, mikor diagnosztizáltak.
2023. dec. 28. 20:56
Kérdező, az áldozataikat az ilyen ezoterikus illetők, mint regressziós hipnózisos utazásnak mondják, a valóságban meg ezzeel a csalással huzzák be az illetőt. A hipnotizőr pedig azt cselekszi amire a megbízója, akitől a pénzt kapja utasítja. Ennyit erről. Vagy utána mész és a férjed jelenlegi kezelőjének szólsz, hogy ilyenen vett részt a férjed, vagy te magad voltál a megrendelője. Több lehetőséged nincs. Már ha tisztán szeretnéd, tiszta elmével visszakapni a férjed.
2023. dec. 28. 21:01
*Már ha tisztán szeretnéd, tiszta elmével visszakapni a férjed. Még akkor is ha megtisztult elmével téged elhagy.
2023. dec. 28. 21:02
27-hagyjad már ezt a hulyeseget, csak osszezavarod a kérdezőt! A mentális betegségeknek semmi köze sincs a hipnozishoz.
2023. dec. 28. 21:03
27-es összevissza zagyvál hülyeségeket.
A hipnózis használható jó célra is; pszichiáterek, pszichológusok is használják. Velem is csinálták, sőt alapszinten meg is tanított rá egy pszichológus abból a célból, hogy saját magamat tudjam hipnotizálni. Semmiféle misztikum nincs benne, nekem lelki eredetű testi tüneteket kellett megszüntetnem és a célt el is értem.
De semmi nem támasztja alá, hogy a kérdező esetében erre lenne szükség. Ha pszichiáternél már járt, akkor őhozzá kell visszajárni és az utasításait követni.
Kérdező, állj a férjed mellé, ne hagyd magára ebben a küzdelemben. Ne a szavai értelmét nézd, hanem azt, hogy egy beteg ember, aki nem ura szavainak, cselekedeteinek. Remélhetőleg mihamarabb javul annyira az állapota, hogy újra a valóságot fogja érzékelni, nem ezeket a téveszméket.
2023. dec. 28. 22:49
Kapcsolódó kérdések: