Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 8 éves igazi szerelem kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 éves igazi szerelem kapcsolat tönkre mehet betegség miatt?

Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve csodálatos kapcsolatunk volt gyermekünk saját házunk stb.. első szerelem részemről. Párom elkezdett furcsán viselkedni először túl ragaszkodó, féltékeny lett (a megszokottnál sokkal jobban) aztán egyik napról a másikra kidobott azt mondta mádt szeret(egy nem létező személyt) kiderült hogy mentális problémája lett egy trauma miatt. Próbálkozom minden rossz ellenére vele maradni hiszen most beteg, de folyton tadzít magától nem szól hozzánk mád nőt hisz övének és már nem bírom elviselni! 2 napja eljöttem tőle de nem bírom feldolgozni hogy egy ilyen különleges kapcsolat így érhet véget és nem is tartom korrektnek részemről sem hogy ott hagytam, de ő nem akar engem, viszont néha mondja hogy én vagyok a mindene de ez csak 10-20 percig tart. Ezzel még jobban elbizonytalanít! Az is félő hogy találkozik is mással de betudnám a betegségének! Nem tudom hogy helyes-e! Teljes zavar van a fejemben.

2023. dec. 28. 17:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
95%
Jó, kérdező, ne hallgass ilyenekre, akik maguk is segítségre szorulnak.kitartas neked!
2023. dec. 28. 18:55
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy komoly mentális betegség, ha a a gyógyszerektől sem lesz tünetmentes a férjed, akkor sajnos tönkremehet a kapcsolatotok.
2023. dec. 28. 19:14
 23/32 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy gondolhatjátok hogy én próbáltam akármit is csinálni az elméjével. Nem is hallottam még ilyenről és nem is hiszek benne! És ő talált rám 8 évvel ezelőtt szóval ő akart engem saját akaratából! Nagyon bízom benne hogy minden rendben lesz.
2023. dec. 28. 20:13
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hagyd ezt a holdkorost a hipnozissal. Pszichiáterre van szüksége a férjednek. Ha már megállapítottak a betegséget és kezelési is kap, az már jó irány.
2023. dec. 28. 20:35
 25/32 anonim ***** válasza:
53%

A hülyékkel ne foglalkozz.

Viszont ha a férjed ennyire súlyos lehet ki se kéne jönnie amég nem állítják be a gyógyszerét. Amit irtál az nagyon durva, képes lesz és elindul megkeresni a "hercegnőjét", ne adj isten még legyőzendő sárkányt is lát közben. Nem is értem miért engedték ki. Ez senkinek se jó, legkevésbé neki!

2023. dec. 28. 20:54
 26/32 anonim ***** válasza:
25-nekem is fura, hogy kiengedtek. Nekem van egy bipoláris ismerősöm, ő hónapokig volt kórházban, mikor diagnosztizáltak.
2023. dec. 28. 20:56
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, az áldozataikat az ilyen ezoterikus illetők, mint regressziós hipnózisos utazásnak mondják, a valóságban meg ezzeel a csalással huzzák be az illetőt. A hipnotizőr pedig azt cselekszi amire a megbízója, akitől a pénzt kapja utasítja. Ennyit erről. Vagy utána mész és a férjed jelenlegi kezelőjének szólsz, hogy ilyenen vett részt a férjed, vagy te magad voltál a megrendelője. Több lehetőséged nincs. Már ha tisztán szeretnéd, tiszta elmével visszakapni a férjed.
2023. dec. 28. 21:01
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
*Már ha tisztán szeretnéd, tiszta elmével visszakapni a férjed. Még akkor is ha megtisztult elmével téged elhagy.
2023. dec. 28. 21:02
 29/32 anonim ***** válasza:
75%
27-hagyjad már ezt a hulyeseget, csak osszezavarod a kérdezőt! A mentális betegségeknek semmi köze sincs a hipnozishoz.
2023. dec. 28. 21:03
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

27-es összevissza zagyvál hülyeségeket.

A hipnózis használható jó célra is; pszichiáterek, pszichológusok is használják. Velem is csinálták, sőt alapszinten meg is tanított rá egy pszichológus abból a célból, hogy saját magamat tudjam hipnotizálni. Semmiféle misztikum nincs benne, nekem lelki eredetű testi tüneteket kellett megszüntetnem és a célt el is értem.

De semmi nem támasztja alá, hogy a kérdező esetében erre lenne szükség. Ha pszichiáternél már járt, akkor őhozzá kell visszajárni és az utasításait követni.

Kérdező, állj a férjed mellé, ne hagyd magára ebben a küzdelemben. Ne a szavai értelmét nézd, hanem azt, hogy egy beteg ember, aki nem ura szavainak, cselekedeteinek. Remélhetőleg mihamarabb javul annyira az állapota, hogy újra a valóságot fogja érzékelni, nem ezeket a téveszméket.

2023. dec. 28. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!