Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kezeljem a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem a barátnőm más társadalmi közegből származó szüleit? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Még nyár óta vagyunk együtt, kipróbáljuk mi lesz ebből, tudni kell, hogy mindketten egyetemre járunk, sok közös van bennünk, okos, értelmes lány. A szülei nem tanultak tovább, nem lenézés, csak mert látom, nagyon mások érdeklik, nagyon más értékrendjük van. Anyukájával csak annyit lehet beszélni, mit főzött ma, meg a cicájuk mit csinált. Mit tudnék csinálni? Olyan jó lenne ha a párom szüleivel is ugyanolyan kutúráls témákról, álmokról, stb beszélgetnénk.

2023. dec. 28. 10:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Már bocs, de most írtam egy értelmes választ.

(#7)

2023. dec. 28. 10:28
 12/24 anonim ***** válasza:
73%

Sem a barátnőd nem létezik, sem a családja. Nem lehetne már innen kitiltani ezt az embert? Az összes topikban ott van, messziről felismerni a stílusáról.

Amúgy a naiv rövid i, te állítólagos agyoniskolázott.. :)

2023. dec. 28. 10:29
 13/24 A kérdező kommentje:

#12, mindkettő létezik, 1 hónapja nincs hogy regisztráltam, nem csak én használom az oldalt.

Igen, telefonról írni ékezeteket nem könnyű...

2023. dec. 28. 10:32
 14/24 A kérdező kommentje:
#7 és 11, gondolom ugyanaz a személy, nem neked szólt hanem a nyelvtan trolloknak.
2023. dec. 28. 10:33
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Bocsi, de aki arra veri magát, hogy mennyire kulturált, attól esetleg elvárható, hogy legalább magát a szót le tudja írni helyesen.
2023. dec. 28. 10:34
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Naiv vagy igen. Anyos apos, tavolrol tisztelve, neha csaladi ebeden vegigmosolyogni mit fozott a heten es mit csinalt a macska.

Ennyi veluk a dolgod, nem atomfizikai elmeleteket felallitani. Arra ott vannak az egyetemi barataid.

2023. dec. 28. 10:34
 17/24 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Nem anyósékkal vagy együtt, nem igazán fontos velük közeli viszonyba lenni. Pároddal törődj csak.
2023. dec. 28. 10:35
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha ez ennyire zavar akkor keress másik nőt.
2023. dec. 28. 11:01
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"lehet túl naív vagyok, így képzeltem, hogy olyanok lesznek mint a második szülők, kultúrális témákról és jövőbeli álmokról beszélgetünk, egymás bizalmasai leszünk mint a szülőkkel, bátorítjuk, inspiráljuk egymást."

Túl sok bugyuta filmet nézel. Ez extrém ritkán van így a való életben. Ideje lenne felnőni és elengedni a bugyuta, idealizált, irreális álmokat és a valóságra koncentrálni.

2023. dec. 28. 12:34
 20/24 A kérdező kommentje:
#19, ismerek ilyen anyósékat is, egy unokatestvér és a férje családja és egy volt tanárom és a menye ilyen közeliek. (Bár pont a sok ismerősből, stb csak kettő ilyet tudok, ez tény)
2023. dec. 28. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!