Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben voltál már?
Nem tudom hogyan mondjam el neki. Nem vagyok jó az ilyenben és erőm sincs.
Ilyen változást kért és (tettem is ezert) mert igaza volt :
Akárhova hívom nem akar jönni, mèg ide 5percre se ki sétálni a vásárra,
Hívtak wellnesezni oda se, de velem se akart mikor en hívtam,
Akármit találok ki még ha itthon
is, társas kártya stb..majd később játszunk ( nem tortenik meg), vagy nincs kedve.
Voltam már olyannal akivel kb ugyanazt csináltam mint a nagyimmal. Néha séta fagyizás, dunapart csodálata, rendezvények(amolyan városi lightos, mikor pl van vmi utcai zenei klasszik előadás, vagy népmüvészeti "bazár", tehát véletlen belebotlunk vmibe), otthon néztem vele a az autóversenyeket tájékozódtam schumacherről meg ezek, aztán belebotlottam egy olyan pasiba akivel dúl az adrenalin haverok mindenhol, bulik, kocsispartik, Citadella, szállodai teraszok, fejesugrás a tavakba, röhögés ugy hogy folyik a könnyed arcizomláz hasfájásig!, minden félmondatot is ért minden poént le tud reagálni, és csak fél nap alatt vele több élményem volt mint a párommal 1 év alatt...
Akkor jöttem rá arra jézus miben éltem én eddig? Barlangban?
Én akarom neked megmondani, mikor te irtad ezt?:
"Távolodik az illető tőled."
Erre irtam ez nem feltetlen igaz!
Gondolom szövegértelmezés se megy.
Ezt akkor kellett volna, amikor kérte. Nem pedig sokkal később, mikor már meghaltak az érzelmek, és az egyetlen jó lépés a szakítás.
Akkor még akart javítani a kapcsolaton. Most már nem. Már a közelséged nem bírja hosszabban elviselni. Stresszként éli meg a közös programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!